«Με νέο σχήμα και οι πιτσιρικάδες του Άρη πιο απελευθερωμένοι»

10:22 16/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ και το aek365 ζήτησε τη άποψη ενός αρμόδιου ρεπόρτερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι. Ο Παναγιώτης Γκαμπράνης, δημοσιογράφος του «Αγγελιοφόρου» και αρκετά χρόνια κοντά στον Άρη αναφέρει για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη:

«Στην πρώτη ανάγνωση

του προγράμματος, ο Μάκης Κατσαβάκης και οι παράγοντες του Αρη, περίμεναν ότι πηγαίνοντας την τρίτη αγωνιστική στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, θα είχαν περισσότερους βαθμούς. Τα πράγματα όμως ήρθαν διαφορετικά. Στο διάστημα της διακοπής ο προπονητής του Αρη δούλεψε όπως ήθελε με ελάχιστες απώλειες και στο ΟΑΚΑ είναι αποφασισμένος με ένα νέο σχήμα να διεκδικήσει τη νίκη. Πρόσφατα άλλωστε ο Κατσαβάκης έλεγε ότι ο Αρης θα κάνει ζημιές ειδικά εκτός έδρας, καθώς οι πιτσιρικάδες αισθάνονται ακόμη μεγαλύτερη πίεση μπροστά στο κοινό του Χαριλάου.
Ο γρίφος Βελλίδης ή Διούδης δεν έχει λυθεί ακόμη για τη θέση του γκολκίπερ, αλλά η διαφορά είναι στη μεσαία γραμμή. Πουλίδο και Κοέλιο μαζί στον άξονα, ο Παπαστεριανός σε ρόλο επιτελικού. Ο Αγκάνθο θα δει το ματς από τον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα φανεί αν θα κάνει ντεμπούτο.
Ο κόσμος του Αρη θέλει να δει επιτέλους μια νίκη, το κλίμα στα αποδυτήρια βελτιώθηκε, χρόνος για να δεθεί η ομάδα υπήρχε. Στην πράξη όμως θα κριθούν όλα...»

Keywords
Τυχαία Θέματα