Η μάχη με τον Άρη και η… σιγή

09:27 16/9/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Για... σιγή των υποψήφιων επενδυτών κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία γράφει σχετικά: «Πιστοί στην τακτική τους να μη λένε το παραμικρό, κάτι που ερμηνεύεται από πολλούς ως απόδειξη... σοβαρότητας σε αντίθεση με προγενέστερους επίδοξους σωτήρες που μοίραζαν υποσχέσεις αλλά έμειναν στα λόγια, παραμένουν Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης. Οι δύο άνδρες, που πλέον έχουν σχηματίσει άποψη για την έκταση της Νέας Φιλαδέλφειας και φέρονται να έχουν πειστεί πως μπορεί εκεί να κατασκευαστεί σύγχρονο γήπεδο, θα δουν τον αγώνα με

τον Άρη από μπουθ. Χθες δεν είχαν κάποια επαφή με τη διοίκηση της ΠΑΕ, αφού άλλωστε δεν συντρέχει λόγος. Έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τα έχουν μελετήσει και απομένει ο έλεγχος εκείνων που αφορούν την εποχή Αδαμίδη και μετά.
Η υπόθεση θα έχει κατάληξη σε τουλάχιστον δέκα μέρες από σήμερα, αφού πέραν των απαιτούμενων ελέγχων, εκκρεμούν οι επαφές με το κράτος για τη ρύθμιση των χρεών. Η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ, εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί, δύσκολα θα γίνει πριν τη γενική συνέλευση στις 5 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε οι υποχρεώσεις θα τρέχουν, αλλά στη διοίκηση της ΑΕΚ υποστηρίζουν πως υπάρχουν οι... αντοχές για να βγει αυτό το δύσκολο διάστημα της αναμονής». Αναφορά φυσικά γίνεται και στο αποψινό ματς με τον Άρη με την SD να τονίζει χαρακτηριστικά «Επειδή όμως οι εξελίξεις για το «ιδιοκτησιακό» θα καθυστερήσουν λίγες ακόμη μέρες, αυτό που προέχει για την «Ένωση», ειδικά μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος από Αστέρα και Ξάνθη, είναι η νίκη».

GOAL

Για μία νέα αρχή, ξεκινώντας με νίκη απόψε απέναντι στον Άρη γράφει πως είναι έτοιμη να προχωρήσει η ΑΕΚ σημειώνοντας: «Το πρώτο τρίποντο ψάχνει η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη», για να προσθέσει έπειτα σχετικά με τα διοικητικά: «Ίσως συναντηθούν σήμερα με τον Δημητρέλο οι Χάρις - Βιντιάδης, οι οποίοι θα δουν το ματς από σουίτα στο ΟΑΚΑ. Μαύρος: «Να μας απαντήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται»

KITΡΙΝΟΜΑΥΡΗ

Για επίσκεψη, των Χάρις - Βιντιάδη στη Νέα Φιλαδέλφεια κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία μάλιστα τονίζει ότι οι δύο υποψήφιοι επενδυτές «ψήφισαν» κιόλας τον ιστορικό χώρο της ΑΕΚ: «Οι Χάρις και Βιντιάδης πέταξαν πάνω από τα Ιερά Χώματα με ελικόπτερο, ενώ είδαν από ψηλά τόσο τα Σπάτα όσο και το ΟΑΚΑ. Εντυπωσιασμένος από την προοπτική της ανέγερσης του Ναού στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Βρετανός επιχειρηματίας, που θεωρεί ότι τα γήπεδα που είναι μέσα σε γειτονιές όπως της Τσέλσι, της Λίβερπουλ και της Έβερτον είναι ιδανικά και προσελκύουν τον κόσμο». Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι με τον Άρη η εφημερίδα σημειώνει: «Νίκη και μόνο νίκη απόψε κόντρα στον Άρη θέλουν οι «μπέμπηδες» του Βλάχου για να διώξουν το άγχος και την πίεση. Πάνω από 25.000 κόσμου περιμένουν στο ΟΑΚΑ».

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Για μεγάλη, αποψινή, βραδιά της ΑΕΚ», γράφει η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ εξηγώντας: «Δυνατά για την πρώτη νίκη απόψε κόντρα στον Άρη και τον Κατσικοκέρη αιχμή του δόρατος ξεκινά η ΑΕΚάρα. Βασίλης Βιντιάδης, Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις θα δουν το ματς απ

Keywords
Τυχαία Θέματα