Με Μαυροβούνιο η Εθνική

16:42 18/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στην πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου, όπου θα διεξαχθεί ο 1ος όμιλος του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κορασίδων θα λάβει μέρος η Εθνική Ελλάδας, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Βελιγράδι. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια χώρα Μαυροβούνιο και τις Σλοβενία, Πολωνία, Ιταλία και Τσεχία.

Την Ε.Ο.ΠΕ. στο Βελιγράδι εκπροσωπησε ο Τεχνικός Συντονιστής

της Ομοσπονδίας, Περικλής Μπακοδήμος, ενώ η κλήρωση ξεκίνησε με τον διαχωρισμό της πρωταθλήτριας Ευρώπης Τουρκίας και της Σλοβενίας με τους γείτονες να πηγαίνουν στον 2ο όμιλο.

Στη συνέχεια χωρίστηκαν εναλλάξ (με τη σειρά που έβγαιναν από την κληρωτίδα) οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους προκριματικούς ομίλους, δηλαδή Ιταλία, Γερμανία, Πολωνία, Σλοβενία και Γαλλία και τέλος με την ίδια σειρά και τρόπο χωρίστηκαν και οι δεύτερες των προκριματικών ομίλων με την Ελλάδα να πηγαίνει στο Μπαρ.

Σημειώνεται ότι από τον όμιλο των έξι ομάδων την πρόκριση στη φάση των «8» παίρνουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες από τους δύο ομίλους.

Με τη διαφορά, βέβαια, ότι οι δύο πρώτες και οι δύο δεύτερες θα παλέψουν μεταξύ τους για την πρώτη τετράδα της κατάταξης, ενώ οι δύο τρίτες και τέταρτες των ομίλων θα παλέψουν μεταξύ τους για τις θέσεις 5-8 (κυνηγώντας την εξάδα που δίνει πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κορασίδων που είναι προγραμματισμένα να γίνουν το διάστημα 5-14 Ιουλίου στην Ταϋλάνδη).

Αναλυτικά οι όμιλοι έχουν ως εξής:

1ος όμιλος
ΜΠΑΡ - (Μαυροβούνιο 29/3-7/4)
Μαυροβούνιο
Σλοβενία
Πολωνία
Ιταλία
ΕΛΛΑΔΑ
Τσεχία

2ος όμιλος
ΚΛΑΝΤΟΒΟ (Σερβία 29/3-7/4)
Σερβία
Τουρκία
Γαλλία
Γερμανία
Ολλανδία
Ρωσία

Keywords
Τυχαία Θέματα