Με λιακάδα το ψήσιμο του οβελία

09:36 20/4/2014 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή του Πάσχα περιμένουμε βελτιωμένο καιρό σε όλη την Ελλάδα με αρκετή ηλιοφάνεια αλλά και αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές και πρόκαιρες μπορές θα εκδηλωθούν στα βουνά της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα νότια πελάγη το πολύ μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα

απο 6 εως 18 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 7 εως 20 και ενδεχομένως 22 βαθμούς κελσίου και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 11 εως 22 βαθμούς κελσιου.

Στην Αττική περιμένουμε λιακάδα το πρωί αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 εως 22 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λιακάδα το πρωί με αραιές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 2 με 3 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 6 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα