Με κόσμο για τη νίκη και το χάντμπολ της ΑΕΚ!

00:13 18/1/2015 - Πηγή: AEK365

Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στον ΚΑΟΔ, στο πέσιμο της αυλαίας του α' γύρου της Basket League.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα βρίσκεται μεν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο και επικύνδυνο σύνολο. Μόλις το προηγούμενο Σάββατο κατάφερε να γυρίσει το -27

από τον Κολοσσό, χάνοντας το ματς στις τελευταίες επιθέσεις, ενώ την προτελευταία αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΑΕΝ Κηφισιάς.

Η Ένωση προέρχεται από το σοκ της -απίστευτης, όπως εξελίχθηκε- ήττας από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, στον απόηχο της ανακοίνωσης μιας ακόμη σπουδαίας μεταγραφής, του Μαλίκ Χέρστον. Προσφέροντας σκορ και θέαμα, οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα θέλουν να δείξουν τα δόντια τους προς πάσα κατεύθυνση, ευχαριστώντας τον κόσμο που θα βρεθεί στο κλειστό.

Μάλιστα, ο κόσμος της ΑΕΚ έχει έναν ακόμη λόγο να βρεθεί εκεί. Αυτό, γιατί η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι αφιερωμένη στην «ηρωική» ομάδα χάντμπολ, που κράτησε ψηλά τη σημαία του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, και τα «καθαρά» έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα, έπειτα από απόφαση του μεγαλομετόχου, Μάκη Αγγελόπουλου, πρόκειται να δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος (γενική είσοδος:10 ευρώ, εισιτήρια θα πωλούνται από τα Εκδοτήρια του «ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη» και Μπάσκετ Parking P5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ).

Keywords
Τυχαία Θέματα