Τον γλίτωσε ο Στιλ...

21:28 17/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-1
Γήπεδο: Νέα Σμύρνη

Διαιτητής: Μάνταλος

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε ο Παναθηναϊκός που τελικά κόλλησε στο 1-1 με τον Πανιώνιο. Ο Μάνταλος ανακάλυψε πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού

στο 85', αλλά ο Στιλ έσωσε την ομάδα του.

Στα πρώτα λεπτά τα ματς δεν είχε καλό ρυθμό και η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 18', με τον Μπέργκ να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει και να περνά κόρνερ. Στο 25' ο Μπεργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 33' ο Πανιώνιος πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ιμπαγάσα έκανε το κόρνερ η μπάλα μετά το διώξιμο των αμυντικών του Παναθηναϊκού έφτασε στον Μπουμάλ που με ένα απίστευτο σουτ νίκησε τον Στιλ κάνοντας το 1-0. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγει μπροστά αλλά στο 40' ο Πανιώνιος έχασε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπουμάλ έβγαλε τη σέντρα, ο Ιμπαγάσα έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Στο 52ο λεπτό ο Πέτριτς βρήκε τον Καρέλη με τον Γιαννακόπουλο να τον νικάει στο τετ α τετ, ενώ στο 6΄6' το σουτ του Μπεργκ κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 70' και στο 73' οι Στιλ και Γιαννακόπουλος έκαναν τραγικά λάθη που όμως δεν τους κόστισαν, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Πέτριτς έπιασε τρομερό σουτ, αλλά ο Παντίδος με το κεφάλι έδιωξε σωτήρια. Και τελικά στο 78ο λεπτό ο Παναθηναϊκός έφερε στα ίσα το σκορ. Ο Δώνης έπιασε το σουτ, ο Γιαννακόπουλος έδιωξε ωραία, ο Κλωναρίδης γύρισε στον Μπεργκ και ο Σουηδός από κοντά έκανε το 1-1. Στο 84ο λεπτό ο Κλωναρίδης έβγαλε τη σέντρα, με τον Παντίδο να κόβει με το χέρι, αλλά τον ρέφερι να μη δίνει το πέναλτι και στο 86' ο Μάνταλος ανακάλυψε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σίλντενφλεντ που βρήκε καθαρά την μπάλα. Ωστόσο ο Στιλ απέκρουσε την εκτέλεση του Κολοβού, ενώ και στο 90' ο κίπερ του Παναθηναϊκού κατέβασε ρολά σε σουτ του Γιάννου. Στις καθυστερήσεις ο Πράνιτς μόνος από το πέναλτι δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (80' Μπουζάς), Κολοβός (90+2' Μασούρας), Ιμπαγάσα (55' Πάνος), Γιάννου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Χουχούμης, Λαγός (62' Δώνης), Μπεργκ, Ζέκα, Μπαϊράμι (46' Καρέλης), Ατζαγκούν (76' Κλωναρίδης), Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Πέτριτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα