«Με έπιασε τρέλα»

20:32 22/6/2012 - Πηγή: AEK365

Χθες, ανακοινώθηκε επισήμως, πως ο 18χρονος αθλητής Ανδρέας Βαζαίος θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού, αφού κατάφερε να πιάσει το όριο που θα τον στείλει Λονδίνο.

Ο νεαρός αθλητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για αυτό το σπουδαίο του επίτευγμα, κρατώντας το κεφάλι του χαμηλά. Αυτό που ξεχώριζε στα λόγια του, ήταν η χαρά που ένιωθε μιλώντας για την νέα

εμπειρία που έρχεται.

Αρχικά μίλησε για το συναίσθημα που ένιωσε μόλις του το ανακοίνωσαν: «Τεράστια χαρά. Είναι επιθυμία κάθε αθλητή οι Ολυμπιακοί. Για να πω την αλήθεια, ήταν ξαφνικό για μένα, δεν το περίμενα. Θεωρούσα πως το όνειρο της Ολυμπιάδας θα τελείωνε μετά το Πανευρωπαϊκό στο Ντέμπρετσεν, γιατί εκεί ήταν και η τελευταία ευκαιρία μου να πιάσω το όριο και να δω αν θα πήγαινα ή όχι. Μόλις μου έιπαν ότι θα ταξιδέψω στο Λονδίνο, με έπιασε μεγάλη χαρά και μεγάλο άγχος, και λίγο τρέλα που θα συμμετάσχω σε αυτούς τους Αγώνες. Τα κύρια συναισθήματά μου ήταν η χαρά και η ανυπομονησία».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην αλλαγή της προπόνησής του, ώστε να παρουσιαστεί δυνατός στο Λονδίνο, με στόχο του, όμως, να παραμένει για αυτή την χρονική περίοδο, το Πανευρωπαϊκό Εφήβων: «Δεν θα αλλάξω την προετοιμασία μου, γιατί σε δύο βδομάδες είναι το Πανευρωπαϊκό Εφήβων. Θα συνεχίσω να κάνω προπόνηση για αυτή τη διοργάνωση, όπου θέλω να τα πάω καλά. Μετά δεν ξέρω, για να είμαι ειλικρινής, πως θα αλλάξει το πρόγραμμα. Τώρα κοιτάω, πρώτα το Πανευρωπαϊκό, και μετά την Ολυμπιάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε στις προσδοκίες του για τους Ολυμπιακούς, θέτοντας παράλληλα ρεαλιστικούς στόχους: «Στους Ολυμπιακούς, θα συμμετάσχω μόνο στα 200μ. Μικτή Ατομική, και θα αντιμετωπίσω έμπειρους αθλητές και πιο προετοιμασμένους από μένα. Είναι διαφορετικής... τάξης από μένα, λόγω προπόνησης και εμπειρίας, οπότε δεν μπορώ να πως πως περιμένω να περάσω στον τελικό. Είναι σαφώς πολύ δύσκολο. Το μόνο που θέλω, και θα προσπαθήσω να κάνω είναι μια καλή εμφάνιση και έναν καλό χρόνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα