Την έκπληξη Μαμάης / Ποθητάκης στο «Aegina Masters 2012»

Την έκπληξη των προκριματικών αγώνων του Aegina Masters 2012 έκαναν οι Γιάννης Μαμάης / Κώστας Ποθητάκης που νίκησαν με 2-0 τους Βρετανούς πρωταθλητές LORD T. (GBR) / MIEDZYBRODZKI R. (GBR) και πήραν την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό των ανδρών...

Σημαντικό επίσης το γεγονός πως άφησαν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης του Βρετανούς που σίγουρα ήταν από τα πιο δυνατά ζευγάρια της διοργάνωσης.

Οι Μαμάης / Ποθητάκης πέρασαν στο κυρίως ταμπλό κάνοντας δύο νίκες με 2-0. Στο ματς με τους Βρετανούς

πήραν εύκολα το πρώτο σετ, όμως στο δεύτερο δυσκολεύτηκαν αρκετά και επικράτησαν κάνοντας ανατροπή, αφού οι αντίπαλοί τους ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ.

Ο Γιάννης Μαμάης δήλωσε για την σπουδαία πρόκριση: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη και την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Ήταν από τα φαβορί των προκριματικών οι Βρετανοί και καταφέραμε να τους κερδίσουμε. Το καλοκαίρι ξεκινά ιδανικά για εμάς. Στόχος στο κυρίως ταμπλό είναι η υψηλότερη δυνατή θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι στην Αίγινα. Είναι πραγματικά σαν το σπίτι μου. Ευχαριστώ τον κύριο Πέτρο Πετρίτη που έφερε το Masters και πάλι εδώ στην Αίγινα».

Keywords
Τυχαία Θέματα