«Βλέπει» Σαουδική Αραβία ο Γκούντγιονσεν

20:32 22/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό (ουσιαστικά με τη λήξη του πρωταθλήματος) να πιέζει την ΑΕΚ για τη λύση του συμβολαίου του. Φτάνοντας μάλιστα προ ημερών στο σημείο να στείλει notification στην ΠΑΕ, με το οποίο ζητούσε να του καταβληθεί μέρος των οφειλομένων (330.000 ευρώ) και δήλωνε ότι χαρίζει στην ομάδα 150.000 ευρώ προκειμένου να μείνει

άμεσα ελεύθερος. Όπως έχετε διαβάσει στο aek365, ο λόγος που κρατάει αυτή τη στάση ο Ισλανδός επιθετικός είναι ότι έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η επιθυμία του είναι -έπειτα από τρία χρόνια- να ξεκινήσει από την αρχή προετοιμασία με την ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Γκούντι» έχει δεχθεί προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και από μια ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Ωστόσο, φέρεται να προτιμά τα... πετροδολάρια. Η ΑΕΚ θα του είχε ήδη ανοίξει τον δρόμο, όμως τη δεδομένη στιγμή δεν έχει τη δυνατότητα να του καταβάλει ούτε μέρος των οφειλομένων του, προκειμένου να προχωρήσει στη λύση του συμβολαίου του, την οποία επιθυμεί και εκείνη. Πάντως, όλα δείχνουν ότι εντός των ημερών θα υπάρξει νέα επαφή των δύο πλευρών για να επιχειρηθεί να βρεθεί μια λύση, καθώς ο Ισλανδός φαίνεται να... καίγεται για την ελευθερία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα