Ματσάρα στο Ισραήλ (VIDEO)

21:53 6/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 3ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ- ΒΑΣΙΛΕΙΑ: 3-3 (0-1)
Γήπεδο: Μπλούμφιλντ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρέθηκε να χάνει με 3-0, από τη Βασιλεία, τελικά ισοφάρισε το ματς, αλλά δεν ήταν αρκετό κι έτσι οι Ελβετοί θα βρεθούν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Βασιλεία. Καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό κι έβαλε γερές βάσεις για την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόρερ

ο Σχαρ με εκτέλεση πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Στόκερ απ' τον Γκαρσία. Οι Ελβετοί συνέχισαν να πιέζουν και πέτυχαν και 2ο γκολ στο 21ο λεπτό με τον Σαλάχ μετά από ασίστ του Στόκερ, ενώ στο 32' ο Ντίας έγραψε το 3-0. από εκεί και πέρα η Μακάμπι ξεκίνησε την αντεπίθεσή της και μείωσε σε 3-1 με αυτογκόλ του Σχαρ στο 34', ενώ τρία λεπτά μετά ο Ζάχαβι έκανε το 3-2.

Οι Ισραηλινοί δεν το έβαλαν κάτω και έφερα στα ίσα το ματς στο 55ο λεπτό με γκολ του Ράντι, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπόρεσαν να καταφέρουν κάτι άλλο.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Χουάν Πάμπλο, Ζιβ (35' Μίκα), Τιμπί, Γκαρσία, Άλμπερμαν, Ράντι, Γέινι, Ζάχαβι (61' Μαργκόλις), Ιτζάκι, Μπεν Χαΐμ (74' Εϊνμπίντερ), Πρίκα

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σομέρ, Ντεγκέν (63' Φόσερ), Αγέτι, Σχαρ, Σαφάρι, Στόκερ, Φ.Φράι, Ντίας, Σαλάχ (75' Ελνενί), Τζάκα, Στρέλερ (55' Σάουρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα