«Έτοιμο το γήπεδο με Πανιώνιο»

20:26 6/8/2013 - Πηγή: AEK365

Την πεποίθησή του πως το «Γεντί Κουλέ» θα είναι καθ' όλα έτοιμο και θα έχει την έγκριση της Αστυνομίας για την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο, εξέφρασε ο Μάνθος Πουλινάκης. «Για το γήπεδο έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Είναι κάποια πράγματα που θα πρέπει να τα συζητήσουμε από την αρχή γιατί κάποιες υποχρεώσεις δεν είναι μόνο της ΠΑΕ ΟΦΗ. Από ανάγκη η ΠΑΕ αυτή την στιγμή τρέχει και πληρώνει κάποια πράγματα.

Το πρωτεύων είναι να υπάρχει ασφάλεια, κάτι που το έχουμε

εξασφαλίσει από τους φορείς και τους μηχανικούς. Την Τετάρτη θα βγάλουμε τους πυλώνες στις Θύρες 4 και 5 και την επόμενη εβδομάδα νομίζω ότι όλα θα είναι έτοιμα για να υποδεχθεί η ομάδα στην έδρα της τον Πανιώνιο».

Αναφορικά με τις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα για την ολοκλήρωση του ρόστερ, απάντησε: «Νομίζω ότι ήδη σαν διοίκηση έχουμε κάνει το καθήκον μας με τον καλύτερο τρόπο στον τομέα των μεταγραφών. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα φανεί και στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει ένα κενό που πρέπει να καλυφθεί στη θέση του στόπερ. Ψάχνουμε και δεν βιαζόμαστε γιατί περιμένουμε την κατάλληλη ευκαιρία και οικονομικά αλλά και αγωνιστικά ώστε ο παίκτης να έχει τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής. Δεν ξέρω πότε θα γίνει η τελευταία μεταγραφή, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο την ώρα που πρέπει».

Όσον αφορά στον Αγιασμό και τη νέα σεζόν, ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων», σχολίασε: «Για όλους μας η ευχή είναι να πάνε όλα καλά. Εύχομαι τη νέα χρονιά πάνω απ΄ όλα να έχουμε την υγεία μας, η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι η φετινή σεζόν θα είναι ένα σκαλοπάτι καλύτερη από την προηγούμενη».

Keywords
Τυχαία Θέματα