«Ματσάρα» και… μοιρασιά

21:29 18/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Λιβαδειάς

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 1η αγωνιστική Σούπερ Λίγκα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος Χαράλαμπος (Αθηνών)

Ό,τι δεν κατάφεραν να κάνουν στο πρώτο ημίχρονο έγινε στην επανάληψη στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό. Οι δύο ομάδες απέδωσαν καλό θέαμα στο δεύτερο μισό και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να έχει μπει δυνατά, και να έχει την πρώτη καλή στιγμή

στο 13', όταν το σουτ του Κάντζι σταμάτησε ο Λαδάκης πάνω στην γραμμή. Με το πέρασμα των 25 λεπτών ο Πανθρακικός προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοσή του και να πιέσει, ενώ έχασε τρεις σερί ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά, με τον Κάσες στο 32ο λεπτό, στην συνέχεια με τον Λαδάκη, του οποίου το σουτ πέρασε κι αυτό έξω, αλλά και τον Μπαϊκαρά που από πλεονεκτική θέση αστόχησε. Έτσι, οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να μένει.
Στην επανάληψη άλλαξε η ροή του ματς άλλαξε άρδην και απέκτησε ενδιαφέρον. Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 56' με τον Γεωργίου, ο οποίος δεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο. Ένα λεπτό αργότερα το παιχνίδι ήρθε και πάλι στα ίσα, αφού ο Ιγκόρ βγήκε σε τετ-α-τετ και με πλασέ νίκησε τον Πζιρόφσκι. Ενώ η ομάδα της Θράκης στο 60' έκανε την ανατροπή, όταν ο Κάσες στην κίνηση εκτέλεσε με άνεση και έγραψε το 2-1, έπειτα από ωραία γύρισμα του Τζανη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα (σ.σ. αποβλήθηκε ο Ντιόγκο για μαρκάρισμα στο 73'), το πλήρωσαν με την ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 84ο λεπτό ο Λεβαδειακός μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των αντιπάλων βρήκε δίχτυα με τον Μάντζιο και έφερε το ματς στα ισα. Το 2-2 ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι, Ιωαννίδης (79' Νικολακάκης), Γεωργίου, Μανόλο, Μουλόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μαχαίρας, Κάντζι, Μάρτινς (59' Μάντζιος), Ορτέγκα (66' Κονέ), Βασιλείου.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Ντιόγκο, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Εμπό, Ρομέου (57' Τζάνης), Κάσες, Μπαϊκαρά (78' Χρήστου), Ιγκόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα