Μαρτίνεθ: Στο μυαλό μου μόνο η νίκη

21:13 21/6/2012 - Πηγή: AEK365

«Αν είμαστε εγωιστές και σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας σίγουρα δεν πάμε μακριά. Κάθε παίκτης έχει την δική του καριέρα να σκεφτεί, τα δικά του προβλήματα να λύσει, όμως αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τίποτα περισσότερο, εκτός από την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Όταν το τουρνουά τελειώσει τότε θα μιλήσω για το επαγγελματικό μου μέλλον. Τώρα το μόνο που μας απασχολεί είναι το ματς κόντρα στους Γάλλους και πως θα τους νικήσουμε», τόνισε ο Χάβι Μαρτίνεθ.

Μάλιστα, ο μέσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο εξέφρασε την άποψη πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της εθνικής

Ισπανίας, προκειμένου να κατακτήσει το δεύτερο Euro στην σειρά: «Ήρθαμε στην Πολωνία και την Ουκρανία γνωρίζοντας πως μόνο εύκολο δεν θα είναι να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Ούτε το Euro αλλά ούτε και το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν τα κατακτήσαμε εύκολα. Μάλιστα, αυτή την στιγμή είναι ακόμη πιο δύσκολο να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, καθώς όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Αλλά πιστεύω πως η ομάδα είναι ακόμη πιο δυνατή, μετά την φάση των ομίλων».

Επίσης, ο μέσος των «φούριας ρόχας» ανέφερε που ακριβώς πιστεύει πως θα κριθεί ο προημιτελικός με την Γαλλία: «Το κλειδί σε αυτή την αναμέτρηση θα είναι να επιβάλουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας από το πρώτο λεπτό. Ωστόσο και η άμυνά μας θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή, καθώς η Γαλλία διαθέτει παίκτες με ταχύτητα και σπουδαία τεχνική κατάρτιση».

Keywords
Τυχαία Θέματα