Χουανφράν: Το νου μας στον Ριμπερί

21:13 21/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης αν και δηλώνει σίγουρος πως οι «φούριας ρόχας» θα φτάσουν στον τελικό του Euro 2012, δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει τους συμπαίκτες του σχετικά με τον Φρανκ Ριμπερί στο ματς με τη Γαλλία.

«Θα ήθελα να παίζω περισσότερο, αλλά σέβομαι τόσο τον Αλβάρο Αρμπελόα όσο και τις αποφάσεις του προπονητή μου, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε», δήλωσε ο 27χρονος Ισπανός για να προσθέσει:

«Πιστεύω πως κάποια στιγμή

θα έρθει η ώρα μου. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και, εφόσον είμαι σίγουρος πως θα φτάσουμε στον τελικό, έχω ακόμα τρεις ευκαιρίες για να παίξω. Ωστόσο, ο Αρμπελόα είναι συμπαίκτης μου και έχει παίξει πολύ καλά, επομένως θα τον υπερασπίζομαι μέχρι τέλους».

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής απήυθηνε προειδοποίηση στους «φούριας ρόχας» να μην υποτιμήσουν τον Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος, σύμφωνα με τον Χουανφράν, είναι η μεγαλύτερη απειλή που θα έχει να αντιμετωπίσει η Ισπανία στον αγώνα με τη Γαλλία το Σάββατο.

«Ακόμα και αν έχει έναν παίκτη κοντά του να τον μαρκάρει συνέχεια, ο Ριμπερί μπορεί να γίνει επικίνδυνος ανά πάσα στιγμή. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Γαλλίας», ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή των «ροχιμπλάνκος», ο οποίος συμπλήρωσε:

«Ελπίζω να μην βρίσκεται σε καλή μέρα όταν θα μας αντιμετωπίσει. Στον αγώνα πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλά, γιατί οι ‘'τρικολόρ'' είναι πολύ επικίνδυνοι στην επίθεση. Εμείς σεβόμαστε την Γαλλία από κάθε άποψη. Σεβόμαστε τον τρόπο παιχνιδιού, τους παίκτες και την παράδοσή τους. Θα δυσκολευτούμε αρκετά να επικρατήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα