Ανακοίνωσε Τζιοβίνκο η Γιούβε

20:07 21/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των Μπιανκονέρι, έπεισε με τις εμφανίσεις του στην Πάρμα ότι είναι έτοιμος για τη Γιούβε και μετά τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο συλλόγων, ήρθε την Πέμπτη η ανακοίνωση της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Σε αυτή γίνεται γνωστό ότι ο Τζιοβίνκο ανήκει, πλέον, 100% στη Γιουβέντους (η Πάρμα παίρνει 11 εκατ. ευρώ) και έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο ως το 2015. Ο ίδιος ο Τζιοβίνκο είχε δηλώσει το πρωί της Πέμπτης από την Πολωνία όπου βρίσκεται η εθνική Ιταλίας ότι «δεν βλέπω την

ώρα να επιστρέψω στη Γιούβε, είμαι ευτυχισμένος».

Οι άλλοι κλεισμένοι
Από εκεί και πέρα, πιθανότατα την 1η Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι Κβάντβο Ασαμόα και Μαουρίσιο Ισλα που έχουν συμφωνήσει, έχουν περάσει ιατρικές εξετάσεις και έχουν δηλώσει τις προηγούμενες μέρες ότι είναι παίκτες πλέον παίκτες της Γιουβέντους ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Πεσκάρα για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τον Βεράτι, την ώρα που ξαναμπαίνει η Νάπολι στη διεκδίκηση του.

Για τον Ματία Ντέστρο ο Μπέπε Μαρότα είπε πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν... καίγεται κιόλας ενώ ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους και υπεύθυνος για τα μεταγραφικά έχει ξεκαθαρίσει ότι πρώτα θα επιδιώξει να κλείσει όλες τις άλλες μεταγραφές ώστε να έχει στη συνέχεια άνεση χρόνου για τον επιθετικό-όνομα που θα αποκτηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα