Μαραντόνα: Η Ισπανία γερνάει

23:03 15/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η συντριβή με 5-1 από την Ολλανδία έδειξε πως η Ισπανία γερνάει σύμφωνα με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ο οποίος υποστήριξε πως οι ομάδες έχουν βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσουν το στυλ παιχνιδιού της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.
Σε δηλώσεις του στους TIMES της Ινδίας, ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε: "Η Ισπανία γερνάει και μάρτυρας μας είναι η αναμέτρηση με την Ολλανδία. Παίζουν με το ίδιο στυλ

εδώ και αρκετά χρόνια, είναι υπέροχος τρόπος να αγωνίζεσαι και κοινό και ειδικοί από όλο τον κόσμο έχουν δείξει την συμπάθεια τους σε αυτό που τους χάρισε τρία σημαντικά τρόπαια, από το 2008 έως το 2012. Όμως, πρέπει να σκεφθούν ότι οι ομάδες της Ευρώπης βρήκαν την απάντηση στο στυλ της Μπαρτσελόνα, που μοιάζει φυσικά με εκείνο της Ισπανίας. Ένας γρήγορος ρυθμός που βασίζεται στις αντεπιθέσεις είναι το αντίδοτο.
Δυστυχώς, είναι αρνητικοί στο να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού τους, παρά τις συνεχόμενες κριτικές που επεσήμαναν ότι το στυλ τους έχει εκτεθεί".
Για τους θριαμβευτές Ολλανδούς, ο Μαραντόνα δήλωσε: "Η Ολλανδία, πάντως, πρέπει να πω ότι για ακόμα μια φορά έφερε την επανάσταση στο ποδόσφαιρο. Οι Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Άριεν Ρόμπεν έχουν τρομερό ρυθμό και η ποιότητα τους ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν οι κάτοχοι του τίτλου. Η ισπανική άμυνα δεν είχε ιδέα τι να κάνει. Από την άλλη, ο Λουίς Φαν Χάαλ έκανε φανταστική δουλειά με μια σχετικά νεανική ομάδα που τα έδωσε όλα κόντρα στους Πρωταθλητές Κόσμου και έφθασε σε μια απίστευτη νίκη. Θα τους βοηθήσει να αποφύγουν την Βραζιλία στην επόμενη φάση".

Keywords
Τυχαία Θέματα