«ΠΑΟ και Λάσμε συζητάνε για νέο συμβόλαιο»

21:48 15/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός έκανε χρήση του option out και αποδέσμευσε τον Στεφάν Λάσμε αλλά ο εκπρόσωπος του 31χρονου Γκαμπονέζου πάουερ φόργουορντ/σέντερ αποκάλυψε πως οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίου.
Σε δηλώσεις του στον SENTRA 103.3 FM, ο Μάριος Ολύμπιος τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός έκανε χρήση του option

out. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν συζητήσεις για τον Στεφάν. Δεν το περίμενε όλο αυτό που έγινε. Την φιλοσοφία της ομάδας την ξέρουν μόνοι οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα. Η χρήση της οψιόν δεν έγινε για αγωνιστικούς λόγους. Δημιουργείται μια νέα εποχή στην ομάδα με Έλληνες παίκτες, μικρούς, νέο προπονητή και άλλο μπάτζετ. Τα συναισθήματα είναι λίγο μπερδεμένα. Δεν έγινε κάτι αθέμιτο. Το ότι δεν το περιμέναμε, δεν έχει να κάνει με την απόφαση".
Σημειώνεται πως ο Λάσμε έχει +1 χρόνο στο συμβόλαιο του έναντι 1.2 εκ. δολάρια και η πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού αναμένεται κατά πολύ μικρότερη. Για το ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, ο εκπρόσωπος του Λάσμε δήλωσε: "Πέρσι υπήρχε οψιόν και από τον παίκτη για να αποχωρήσει. Υπάρχει έντονη κινητικότητα από την στιγμή που έγινε γνωστό πως είναι ελεύθερος στην αγορά. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό ακόμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα