Μάντζιος: Άδικο το αποτέλεσμα

21:31 11/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του αλλά απογοητευμένος με την ήττα εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών μίλησε μετά το ματς και φάνηκε απογοητευμένος από τον τρόπο που η ομάδα του γνώρισε τη ν ήττα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άκης Μάντζιος μετά την αναμέτρηση:

«Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα που ωστόσο δείξαμε να ξέρουμε το παιχνίδι της και την αντιμετωπίσαμε στα ίσα. Χάσαμε το ματς στις λεπτομέρειες.

Ήμασταν καλά διαβασμένοι

και ο Παναθηναϊκός είχε λίγες τελικές. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Χρειάζεται προσπάθεια και η χρονιά θα είναι καλή για τον Πανιώνιο. Θα ήθελα να πω πως δύο παιδιά πέραν των τραυματιών που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο οι Ρόκας και Σκέμπρι δεν μπορούσαν να παίξουν ως τραυματίες και παίζαμε με εννιά παίκτες στα τελευταία λεπτά», ανέφερε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» για να τονίσει ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης εκνευρίστηκε μετά το πέναλτι.

«Για μια ακόμα φορά σας λέω πως ο Πανιώνιος στο ματς αυτό ήταν διαβασμένος. Απλά θεωρώ πως η ομάδα μου εκνευρίστηκε μετά το πέναλτι. Δεν ξέρω αν ήταν θα το κρίνετε εσείς αλλά νομίζω πως νωρίτερα έχει γίνει φάουλ στο κέντρο. Υπάρχει πικρία για το αποτέλεσμα.

Θα ήθελα να πω και μετά το 1-1 ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα με κόντρες στην περιοχή μας και στο φινάλε σε αντίστοιχη φάση στην περιοχή τους εμείς δεν ήμασταν το ίδιο τυχεροί. Πάντα όμως κάτι γίνεται με τον Παναθηναϊκό». Τέλος, ευχήθηκε περαστικά στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα. «Περαστικά στον Φερέιρα να επιστρέψει στο σπίτι του γρήγορα και στην οικογένειά του».

Keywords
Τυχαία Θέματα