Χρυσό παπούτσι ο Πάντελιτς

21:31 11/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το σύστημα «βασκανία» που επέλεξε η άμυνα της Κέρκυρας για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό δεν έπιασε. Ο Μάρκο Πάντελιτς (πιθανότατα φορώντας κάποια χάντρα) δεν προβληματίστηκε από τα έντονα βλέμματα των παικτών του Γκράθια και πέτυχε τέσσερα (!) γκολ οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» σε περήφανη νίκη μέσα στο νησί των Φαιάκων.

Ήταν ένα διασκεδαστικό από κάθε πλευρά παιχνίδι με τον Ολυμπιακό,

μεταξύ άλλων, να χάνει πέναλτι και την Κέρκυρα να μην μπορεί να σκοράρει από το ένα ή μισό μέτρο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μονόλογος του Ολυμπιακού ήταν το πρώτο μέρος, καθώς οι Κερκυραίοι δεν έφεραν καμία αντίσταση. Οι «ερυθρόλευκοι» δημιουργούσαν ευκαιρίες όποτε ήθελαν, καθώς οι αμυντικοί της Κέρκυρας «μάρκαραν» με τα μάτια. Αρχικά όταν στο 10ο λεπτό ο Φετφατζίδης, έβγαλε την πάσα στον Πάντελιτς στην πλάτη της άμυνας των «Φαιάκων», όπου πλάσαρε άνετα τον Γκαλίνοβιτς ανοίγοντας το σκορ. Στη συνέχεια ο Μοντέστο πήρε πέναλτι από τον Μίχο, το οποίο όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε ο Μιραλάς, καθώς ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε.

Ο Σέρβος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς με άλλα δύο γκολ στο 18' και 29' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Από πλευράς γηπεδούχων, καταγράφηκαν δύο ευκαιρίες, υπενθυμίζοντας την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά ο Ιωάννου στο 25' μετά απο σέντρα του Γκουστάβο από δεξιά, πλάσαρε στην κίνηση όμως ο Μέγερι έδειξε ετοιμότητα. Η άλλη φάση ανήκει στον Αγρίτη στο 34' που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ούγγρο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μέσα από την περιοχή.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, ωστόσο ο Πάντελιτς βρήκε ξανά τον τρόπο να σκοράρει. Δεν έκανε τίποτα, τα έκαναν όλα οι αμυντικοί των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μιραλάς, ο Σέρβος ούτε καν πήδηξε και το μόνο που είχε να κάνει, ήταν να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 0-4

Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες στο δεύτερο μέρος, κυρίως για τον Ολυμπιακό, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε, και οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν μόνο τέσσερα γκολ απέναντι στην... αξιόμαχη Κέρκυρα.

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Κοντοδήμος (21' Μίχος), Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Γκουστάβο, Χαμπλ (46' Τσίγκας), Οσμαν, Γραμμόζης, Αγρίτης, Καλαντζής (62' Γιάντσης), Ιωάννου.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Ορμπάιθ (55' Χαβίτο), Μανιάτης, Φετφατζίδης, Αμπντούν (59' Μόνχε), Μιραλάς (66' Ποτουρίδης), Πάντελιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα