Μάνταλος: Δεν μπορεί να κινδυνεύσει αυτό το ρόστερ

12:12 22/3/2014 - Πηγή: AEK365

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος η Ξάνθη είναι τέσσερις βαθμούς πάνω από την 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής και ναι μεν υπάρχει άγχος στις τάξεις της ομάδας αλλά όπως υποστήριξε ο Πέτρος Μάνταλος, αυτό το ρόστερ δεν μπορεί να κινδυνεύσει με υποβιβασμό.
Ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο μέσος της Ξάνθης σε δηλώσεις του στο novasports τόνισε: "Θα διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς με όποιο τρόπο μπορούμε. Για τον Πανιώνιο δεν έχει

ξεκαθαριστεί κάτι και σίγουρα θα έρθουν εδώ για να παρουσιάσουν ότι καλύτερο. Ελπίζω να πάρουμε εμείς τους τρεις βαθμούς.
Οι παίκτες του Πανιωνίου πιστεύω πως θα μας δώσουν χώρο και θα χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση".
Στην συνέχεια ο Μάνταλος δήλωσε: "Στα εντός έδρας παιχνίδια μπαίνουμε πολύ δυνατά, με την Λιβαδειά μας βγήκε, με την Τρίπολη όχι. Είναι ένα πολύ καλό πλάνο για να το εφαρμόσουμε και με τον Πανιώνιο.
Υπάρχει κάποιο άγχος, αλλά δεν νομίζω αυτό το ρόστερ να κινδυνεύσει με υποβιβασμό και για αυτό θέλουμε να ξεφύγουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτή την κατάσταση.
Είναι καλό που παίζουμε γρήγορα το επόμενο παιχνίδι για να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση. Υπάρχει αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα