Σκέφτεται πάλι παραμονή ο Σάντος

10:32 22/3/2014 - Πηγή: AEK365

Αλλαγή δεδομένων για τον Φερνάντο Σάντος και παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής; Πιθανό σενάριο, με το Goal να γράφει χαρακτηριστικά επί του θέματος:
"Πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μιλώντας στον «Sentra 103,3», είχε αφήσει ανοιχτό παράθυρο παραμονής του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα και απ' ό,τι φαίνεται δεν το είχε πει καθόλου τυχαία.

Οι πιθανότητες παραμονής του Πορτογάλου προπονητή στο αντιπροσωπευτικό

συγκρότημα δεν είναι και λίγες, αφού ο ίδιος το ξανασκέφτεται μετά το «όχι» που είχε πει στην πρόταση της ΕΠΟ για παραμονή στην Εθνική και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Φερνάντο Σάντος μετέφερε στους διοικούντες την ομοσπονδία μέσω του τεχνικού διευθυντή Τάκη Φύσσα την πρόθεσή του να σκεφτεί εκ νέου την παραμονή του στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, που χειρίζεται το θέμα του προπονητή, ενημέρωσε για την πρόθεση αυτή του Πορτογάλου προπονητή και με δεδομένη τη θέση του ότι θα ήθελε να μείνει ο κ. Σάντος ακόμη και μετά το «όχι» που είχε πει, αποφασίστηκε να περιμένει η ομοσπονδία εκ νέου την απάντηση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ετσι, η ΕΠΟ θα περιμένει τον Φερνάντο Σάντος μέχρι τέλος Μαρτίου, ίσως και λίγες ημέρες μετά αν αυτός το θελήσει, και αν ο Πορτογάλος αλλάξει γνώμη και θελήσει να μείνει, τότε θα μείνει και θα είναι αυτός που θα καθίσει στον ελληνικό πάγκο και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ΕΠΟ δεν έχουν επαφές για νέο προπονητή σε περίπτωση νέας άρνησης του Φερνάντο Σάντος. Οι επαφές αυτές συνεχίζονται και αναμένεται να ενταθούν και στο περιθώριο της συνέλευσης της ΟΥΕΦΑ που ξεκινά στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα, όπου την Τρίτη θα βρεθεί εκεί αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα