Μανιάτης: Προλαβαίνω την Σάλκε

09:27 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Μανιάτη στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ με τον διεθνή μέσο να εκτιμάται πως θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για επτά με δέκα μέρες ωστόσο ο ίδιος να ξεκαθαρίζει πως θα προλάβει το παιχνίδι με την Σάλκε για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη Τρίτη.
Ο διεθνής μέσος μετά το παιχνίδι

εξετάστηκε από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέος ο οποίος, σύμφωνα με την "Sportday", άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στην διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για το παιχνίδι με την Σάλκε. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού σε περίπτωση που δεν καταφέρει ο Μανιάτης να είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Σάλκε προορίζει να τον αντικαταστήσει με τον Λεάντρο Γκρέκο που εμφανίζεται σε καλή κατάσταση ενώ υπάρχει και η λύση του Φέισα καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να χρησιμοποιήσει από τώρα τον Ντιακιτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα