«Κόκκινη» προπαγάνδα στο site της Σούπερ Λίγκας

Περίεργες συμπτώσεις: Γεμάτο λάθη στη σειρά κατάταξης τα στατιστικά στο site της Σούπερ Λίγκας του Μώραλη και του Μποροβήλου. Συμπτωματικά «ευνοημένοι» από τις... απροσεξίες είναι ο Ολυμπιακός και ο Αστέρας Τρίπολης.
Η αρρώστια του άπληστου. Το πάθος για πρωτιές σε όλες τις κατηγορίες με κάθε τρόπο. Ακόμα και αν χρειαστεί να επιστρατευτούν αθέμιτα μέσα, κλεψιές και ψέματα. Ο Ολυμπιακός
τα τελευταία χρόνια δεν αρέσκεται απλώς στο να κατακτάει (με τους γνωστούς τρόπους) το τρόπαιο. Θέλει πρωτιές παντού. Πρώτο σκόρερ, πρώτο παίκτη σε ασίστ, περισσότερα γκολ, περισσότεροι φίλαθλοι («μισή Ελλάδα…», εδώ γελάνε και μπορείτε να το διαπιστώσετε εδώ), βραβείο “Fair Play” σε ποδοσφαιριστές του (στον Τοροσίδη συγκεκριμένα… εδώ γελάνε ή κλαίνε;).

Σύμμαχος στο πανηγύρι είναι φυσικά οι χειροκροτητές – υποτακτικοί, δηλαδή τα media που βαράνε παλαμάκια στους ρυθμούς που διατάζουν τα non papers της Πλατείας Αλεξάνδρας. Σύμμαχοι είναι όμως και οι αθλητικές αρχές του τόπου. Η ερυθρόλευκη ΕΠΟ, η κατατόκκινη ΚΕΔ του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή και η Σούπερ Λίγκα του αντιπροέδρου του ΟΣΦΠ Γιάννη Μώραλη και του διαιτητή την εποχή της «Παράγκας» και νυν αντιπροέδρου του Αστέρα Τρίπολης Μποροβήλου.

Η διαστροφή ώρες – ώρες βαράει κόκκινο. Προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Αν μπορούσαν να βάψουν τη μισή Ελλάδα κόκκινη θα το έκαναν. Σίγουρα θα ψάξουν να βρουν τον τρόπο ακόμα και για αυτό…

Τι κάνει λοιπόν η ερυθρόλευκη Σούπερ Λίγκα του Γιάννη Μώραλη στην ιστοσελίδα της;

* Στην κεντρική σελίδα δίνει τους τρεις πρώτους σκόρερ. Πρώτος είναι ο Τζιμπούρ με 3 γκολ. Όλοι οι υπόλοιποι σκόρερ του πρωταθλήματος έχουν πετύχει από ένα τέρμα. Πώς θα έπρεπε να ταξινομούνται λοιπόν ο δεύτερος και ο τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος; Εννοείται αλφαβητικά! Όπως δηλαδή συνέβαινε τ προηγούμενα χρόναι αλλά και όπως συμβαίνει στην ίδια ιστοσελίδα στον χώρο που φιλοξενεί αναλυτικότερα τα στατιστικά.

Όχι, όμως στην Σούπερ Λίγκα του Μώραλη.

Ξαφνικά δεύτερος σκόρερ έγινε ο Σιόβας του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχουν τόσοι και τόσοι παίκτες που πέτυχαν 1 τέρμα και προηγούνται βάσει ονόματος. Τρίτος… ο Πιπίνης του Αστέρα Τρίπολης. Γιατί; Γιατί έτσι αποφάσισαν τα μπουμπούκια που επιμελούνται το site.

* Η άλλη κατηγορία που δίνει το site της Σούπερ Λίγκας του Μώραλλη στην αρχική του σελίδα είναι οι τρεις πρώτοι παίκτες σε ασίστ.

Τι διαβάζουμε στην κεντρική σελίδα; Πρώτος ο Αμπντούν με 2, δεύτερος ο Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης επίσης με 2 και τρίτος... ο Χολέβας με 1 ασίστ.

Γελάνε και οι πέτρες! Αλήθεια.

* Ας μην είμαστε άδικοι όμως. Γίνονται λάθη και... απροσεξίες ακόμα και για παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Σισοκό για παράδειγμα βρίσκεται σε μία λίστα τρίτος ενώ θα έπρεπε κανονικά να είναι πέμπτος...Σε ποια κατηγορία; Στα «λάθη»!

Στην κατηγορία «λάθη» τρίτος βρίσκεται ο Σισοκό με 22, όταν 22 επίσης έχουν ο τέταρτος Ρούμπεν κ
Keywords
Τυχαία Θέματα