«Κόπηκε» ο Τσιάρτας!

09:02 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην απόφαση να "κόψει" τον Βασίλη Τσιάρτα πήρε ο Θωμάς Μαύρος, στο περιθώριο περικοπών. Στο τελευταίο Δ.Σ. της ΠΑΕ, εκτός των άλλων, συζητήθηκε και το θέμα να περιοριστούν τα άτομα που θα ακολουθούν την ομάδα στα εκτός Αττικής παιχνίδια της.
Γι' αυτό το λόγο και όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL, ο Θωμάς Μαύρος και ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την επόμενη εβδομάδα, "έκοψε" τον Τσιάρτα! Χαρακτηριστικό

πάντως είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας, που κάνει λόγο και για... ψυχρότητα ανάμεσα στις σχέσεις των δύο ανδρών! Αναλυτικά το GOAL αναφέρει:

"Είναι σαφές από το καλοκαίρι πως στην ΑΕΚ έχει ραγίσει το γυαλί ανάμεσα στον Θωμά Μαύρο και στον Βασίλη Τσιάρτα. Μολονότι αποτέλεσε επιλογή του Θωμά για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και είχαν καλή σχέση, κάποια επεισόδια που υπήρξαν εκείνη την περίοδο δημιούργησαν ψυχρότητα.

Και ο χρόνος δεν μπόρεσε να γιατρέψει τις πληγές. Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως εντάσσεται και η απόφαση που πήρε ο Θωμάς -στο πλαίσιο των γενικών περικοπών στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στα ταξίδια- να μη συμπεριλάβει τον Τσιάρτα στην αποστολή που θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Θωμάς έμαθε πως και στα ταξίδια της περσινής σεζόν δεν συμμετείχε (σε όλα τουλάχιστον) ο Γκρέταρσον και προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, η οποία φανερώνει όμως το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά τους. Επίσης, αποφασίστηκε να μειωθεί το προσωπικό ασφαλείας και οι παίκτες που θα επιλέγει ο Βλάχος, που θα είναι πλέον μάξιμουμ 19".

Keywords
Τυχαία Θέματα