Μανιάτης: Ανεβαίνουμε επίπεδο

09:26 26/2/2014 - Πηγή: AEK365

Το 2-0 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μεγαλύτερη νίκη του Ολυμπιακού στην Ευρώπη σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη ο οποίος σημείωσε πως η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και πως το πάθος και η θέληση έφεραν το θετικό αποτέλεσμα.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε: "Το πάθος και η θέληση που δείξαμε ήταν τα στοιχεία που μας οδήγησαν στην νίκη. Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα

που περιμέναμε αυτό το ματς. Μένει ακόμα ένα μέρος για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Είναι η μεγαλύτερη νίκη η σημερινή, απέναντι σε ένα μεγαθήριο, όπως είναι η Γιουνάιτεντ. Δείχνουμε πως ανεβαίνουμε επίπεδο και βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο ό,τι μας δείχνει ο προπονητής μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν μαζί μας σήμερα και μας βοήθησε να φτάσουμε στην νίκη".
Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" έκαναν και οι
Κάμπελ: "Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Παίξαμε επιθετικά, κρατήσαμε το μηδέν στην εστία μας, δώσαμε τα πάντα και πήραμε αυτό που μας άξιζε.
Ο πατέρας μου ήταν στην κερκίδα και ήταν διπλή η χαρά μου. Όταν πέτυχα το γκολ έτρεξα προς το μέρος του και του φώναξα ότι τον αγαπώ. Θα ήθελα να ήταν εδώ και η μητέρα μου.
Είναι ένα πολύ σημαντικό σκορ, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θα έχουμε δύσκολο έργο στον επαναληπτικό. Πιστεύω πως αν πετύχουμε ένα γκολ θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας".
Ερωτηθείς αν θέλει να ζήσει με τον Ολυμπιακό τέτοιες στιγμές και του... χρόνου, απάντησε: "Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό, θέλω να απολαύσω αυτό που έχουμε πετύχει".
Μανωλάς: "Μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη για να συνεχίσουμε την εξαιρετική σεζόν που κάνουμε και ελπίζω να συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό. Είχαμε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι, ο προπονητής μας προετοίμασε πολύ καλά, κάναμε ό,τι δουλεύαμε στην προπόνηση και μας βγήκε.
Δεν φάνηκε η διαφορά μας με την Γιουνάιτεντ και αποδίδουμε το 150% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε. Δεν σημαίνει τίποτα το 2-0, θα πάμε να παλέψουμε κι εκεί και ότι θέλει ο Θεός θα γίνει. Σίγουρα έχουμε ένα προβάδισμα, η Γιουνάιτεντ είναι τεράστιος σύλλογος και θέλει προσοχή".
Τσόρι: "Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα. Είναι πολύ ωραίο να μείνει αυτό το αποτέλεσμα στις μνήμες όλων. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να έρθουν και άλλες τέτοιες επιτυχίες".
Για την προσωπική του απόδοση είπε: "Πιστεύω πως είναι υπερβολή να μιλάμε μόνο για μένα. Όλη ομάδα έκανε πολύ καλή προσπάθεια και η σημερινή νίκη είναι αποτέλεσμα όλων".
Βαλντέζ: "Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα τον κόσμο και όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και τον σύλλογο που έζησα τέτοιες στιγμές.
Έχουμε κάνει ένα βήμα πρέπει να εμφανιστούμε έτσι και στο άλλο παιχνίδι για να εκπληρώσουμε το όνειρο μας.
Είναι μια επιθυμία δική μου και της οικογένειας μου να παραμείνουμε στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα