Μαφιόζος στην φυλακή έχει προσωπικό μάγειρα και δοκιμαστή φαγητών!

10:11 29/7/2013 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη εβδομάδα ο Λάσα Σουσανασβίλι καταδικάστηκε σε κάθειρξη 14 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε σε τουλάχιστον πέντε χώρες της Ευρώπης και, σύμφωνα με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, οδηγήθηκε στις Φυλακές Διαβατών όπου περνάει ζωή και κότα.
Ταλαιπωρημένος από τα προβλήματα υγείας του (έχει υποστεί εγκεφαλικό), ο 52χρονος Γεωργιανός μετάγεται συχνά στο νοσοκομείο, συνοδευόμενος από πάνοπλους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ,

καθώς θεωρείται υπ' αριθμόν ένα στόχος για αντίπαλες μαφιόζικες οργανώσεις. Μάλιστα οι ισπανικές αρχές τον αποκαλούν "Εσκομπάρ της Ευρώπης".
Στις φυλακές όμως είναι "αρχηγός", όπως ακριβώς τον αποκάλεσε στο δικαστήριο ο ισπανός αστυνομικός. Σωφρονιστικοί και κρατούμενοι επιβεβαίωσαν στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ότι κρατείται μαζί με ακόμη ένα άτομο και όταν προαυλίζεται συνοδεύεται πάντα από τουλάχιστον πέντε, για λόγους ασφαλείας. Η διαμονή του στη φυλακή διαφέρει από αυτή των υπολοίπων κρατουμένων. Το κελί του διαθέτει air condition που αγόρασε ύστερα από αίτηση που έκανε ο ίδιος και εγκρίθηκε, λόγω των προβλημάτων υγείας του.
Κρατούμενοι έλεγαν ότι ο Λάσα στα Διαβατά διαθέτει "προσωπικό μάγειρα". Όπως επιβεβαίωσαν και σωφρονιστικοί υπάλληλοι, με την επίκληση των προβλημάτων υγείας, ο 52χρονος δεν τρώει το ίδιο φαγητό με τους άλλους κρατούμενους, αλλά προβλέπεται ειδικό μενού. Άλλωστε, ένας μάγειρας θεωρείται άνθρωπός του.
Το φαγητό, παρότι προέρχεται από δικό του πρόσωπο, δεν το τρώει εάν προηγουμένως δεν το δοκιμάσει ένας εκ των συντρόφων του, όπως τουλάχιστον έχει διαδοθεί στις φυλακές. Με τον τρόπο αυτό λαμβάνει μέτρα για την αποφυγή απόπειρας δηλητηρίασής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα