Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς... Μέταλιστ

09:08 29/7/2013 - Πηγή: AEK365

Μια μέρα έμεινε πριν από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μέταλιστ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και στον ΠΑΟΚ έχουν στρέψει όλοι την προσοχή τους σε αυτό το παιχνίδι.
Ο Χουμπ Στέφενς με βάση τις δοκιμές των τελευταίων ημερών δείχνει πως δεν έχει αποφασίσει για τρεις θέσεις σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην, κεκλεισμένων των θυρών, Τούμπα.
Για την θέση κάτω από τα δοκάρια προβάδισμα έχει ο Γλύκος ενώ στην άμυνα δεξί μπακ θα παίξει ο Κίτσιου, στόπερ θα είναι

ο Κατσουράνης με τον Μιγκέλ Βίτορ ενώ αριστερό μπακ θα παίξει ο Λίνο. Λάζαρ και Τζιόλης θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ με τον Λούκας να κινείται στην δεξιά πτέρυγα ενώ στην αριστερή πτέρυγα θα παίξει είτε ο Ολίσε είτε ο Γεωργιάδης. Ο Σαλπιγγίδης έχει σίγουρη θέση στην επίθεση και παρτενέρ του θα είναι ο Αθανασιάδης ή ο Βούκιτς.
Ο στενός συνεργάτης του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο Τον Λόκχοφ, παρακολούθησε από κοντά την Μέταλιστ και σημείωσε στην ουκρανική ομάδα αρκεί ένα ημίχρονο για να πάρει αυτό που θέλει και πρόσθεσε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και στα δυο παιχνίδια προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα