Μάχη στο Λονδίνο

10:55 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE 10η αγωνιστική

Με την παράδοση να είναι με το μέρος της, 3 ήττες σε 19 παιχνίδια, η Τσέλσι υποδέχεται την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου. Με τον Φερνάντο Τόρες στην αρχική ενδεκάδα και τον τιμωρημένο Ντρογκμπά εκτός αποστολής, οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη και γιατί προέρχονται από την ήττα από την Κ.Π.Ρ. αλλά και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αμπράμοβιτς και τους οπαδούς για το γήπεδο.
Με ανεβασμένη ψυχολογία από τα τελευταία επιτυχή

αποτελέσματα και τον Τόμας Βερμάελεν ξανά ετοιμοπόλεμο η Άρσεναλ θα πάει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με στόχο την 3η συνεχόμενη νίκη. Η ομάδα του Βενγκέρ, λίγες μέρες πριν υποδεχθεί την Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει κόντρα στην Τσέλσι να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των 8 εκτός έδρας αγώνων χωρίς νίκη στηριζόμενη στην εξαιρετική κατάσταση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι, "μεθυσμένη" ακόμα από το 6-1 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Γουλβς με την απουσία του Όουεν Χάργκριβς να είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Η Γουλβς θα προσπαθήσει για το καλύτερο στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην μεγάλη κατηγορία. Για την Μάντσεστερ Σίτι το παιχνίδι αυτό έρχεται λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση στο "Μαδριγάλ" κόντρα στην Βιγιαρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται πλέον πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο "Γκούντισον Παρκ" κόντρα στην Έβερτον με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Άσλεϊ Γιανγκ με τους Βίντιτς και Κλέβερλι να επιστρέφουν στην αποστολή και τον Γουέιν Ρούνεϊ να ξεκινά βασικός. Από την πλευρά της Έβερτον, ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φιλ Νέβιλ, Κέιχιλ και Ντρέντε. Η παράδοση είναι με το μέρος της πρωταθλήτριας Αγγλίας καθώς μόνο σε ένα παιχνίδι έχει χάσει στα τελευταία 12 κόντρα στην Έβερτον.

Ο Ρόι Χόγσον θα ζητήσει εκδίκηση για τον τρόπο που έφυγε από την Λίβερπουλ στον αγώνα της Γουέστ Μπρομ στο "Χόθορνς". Η Λίβερπουλ από την πλευρά της θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων με την συμμετοχή ωστόσο του Λουίς Σουάρες να είναι αμφίβολη καθώς τραυματίστηκε στον αγώνα με την Στόουκ για το Λιγκ Καπ ενώ αντίθετα επανέρχονται οι Τζέραρντ, Τζόνσον. Σημαντική απουσία για την Γουέστ Μπρομ αυτή του Σέιν Λονγκ ο οποίος θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού για έξι εβδομάδες με έναν εκ των Τιτσόι ή Κοξ να παίρνουν θέση στο πλάι του Οντεμβίγκι στην επίθεση. Σημειώνεται πως η Λίβερπουλ έχει κερδίσει τα 12 από τα 13 παιχνίδια στην έδρα της Γουέστ Μπρομ η οποία φέτος στα 10 πέναλτι που έχει κερδίσει τα 6 τα έχει χάσει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στην Premier League
Σάββατο (29/10) - 17:00
Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:00)
Τσέλσι - Άρσεναλ (14:45)
Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς
Νόριτς - Μπλάκμπερν
Σάντερλαντ - Άστον Βίλα
Σουόνσι -

Keywords
Τυχαία Θέματα