Εμπρός-πίσω με Lockout στο NBA

10:15 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η διέξοδος που φάνηκε να υπάρχει μετά το πέρας της συνάντησης ξημερώματα Παρασκευής αποδείχτηκε προσωρινή καθώς στην νέα συνάντηση που είχαν οι ιδιοκτήτες ομάδων στο NBA με την Ένωση Παικτών το αδιέξοδο επανήλθε καθώς δεν επήλθε συμφωνία για την κατανομή των κερδών από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην νέα συνάντηση, η Ένωση Παικτών από το 52.7% κατέβηκαν στο 52% τραβώντας κόκκινη

γραμμή ωστόσο οι ιδιοκτήτες των ομάδων επέμεναν στο 50-50. Σε δηλώσεις του ο κομισάριος Ντέιβιντ Στερν, σε ερώτηση αν μπορεί πλέον η σεζόν να διεξαχθεί με 82 παιχνίδια απάντησε: "Δεν είναι εφικτό πλέον κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να γίνει ολοκληρωμένη σεζόν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Μάλιστα η διοργανώτρια Αρχή προχώρησε στην ακύρωση των αγώνων που είχαν προγραμματιστεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου ενώ ήδη έχουν ακυρωθεί τα ματς για το πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου.

Σε δηλώσεις του ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης Παικτών του NBA, Μπίλι Χάντερ τόνισε: "Μας είπαν πως προτείνουν 50-50 και θα πρέπει να το δεχτούμε διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει συμφωνία. Έχουμε κάνει πολλές υποχωρήσεις και δεν μπορούμε να κάνουμε άλλες ". Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών, Ντέρεκ Φίσερ δήλωσε: ". Για σήμερα και μέχρι νεωτέρας σταματάμε τις διαπραγματεύσεις. Δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία".

Keywords
Τυχαία Θέματα