Νέο σοκ! Πίσω στην αρχή οι διαπραγματεύσεις!

Πάνω που λέγαμε ότι παίκτες και ιδιόκτητες είχαν αρχίσει να τα βρίσκουν στο ΝΒΑ, ήρθαν οι καταστροφικές διαπραγματεύσεις της Παρασκευής (28/10) και τα πάντα... πάγωσαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Ντέιβιντ Στερν ανέβαλε οριστικά όλο το καλεντάρι για τον Νοέμβριο και πλέον τα πράγματα αρχίζουν και δείχνουν πολύ χλωμά για το κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα.

"Δεν είναι πρακτικό ή πιθανό να έχουμε ολόκληρη κανονική σεζόν", είπε ο Στερν, αποχωρώντας από το χώρο των διαπραγματεύσεων για μία ακόμη μέρα χωρίς να έχει

επιτευχθεί συμφωνία. Το αντίθετο μάλλον...

"Θα έλεγα ότι και οι δύο πλευρές έχουν χτυπηθεί πολύ άσχημα. Θα έχουμε δύο πολύ άσχημα σετ ηττών, όμως αυτό συμβαίνει σε μια τέτοιου είδους διαπραγμάτευση", συμπλήρωσε.

Τα πάντα έδειχναν πως οι δύο πλευρές είχαν βρει κοινά σημεία επαφής την Πέμπτη (27/10), όμως οι ελπίδες αποδείχθηκαν φρούδες, αφού μία μέρα αργότερα όλοι σκλήρυναν απότομα την στάση τους.

Οι ιδιοκτήτες απαίτησαν από τους παίκτες να μοιραστούν 50-50 τα κέρδη, αφού είχαν ήδη υποχωρήσει σε κάποια άλλα αιτήματά τους, ο εκτελεστικός διευθυντής του συνδικάτου τόνισε ότι δεν πέφτουν κάτω από 52,5% και κάπου εκεί τελείωσε η κουβέντα, χωρίς μάλιστα να οριστεί νέα ημερομηνία για διαπραγματεύσεις, κάτι που μόνο ως θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα