«Μάχες» σε Κρήτη και Τρίπολη

23:56 6/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17:15/aek365.gr/Novasport)

Νίκη και μόνο νίκη θέλουν Εργοτέλης και Πανιώνιος. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο Παγκρήτιο, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά και θέση. Ενώ οι Νεοσμυρνιώτες μετά την νίκη της περασμένης αγωνιστικής είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Εργοτέλης: : Πίρσον, Δερμιτζάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Τζούνιορ, Μπέτο,

Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ, Λεάλ, Καρέλης.

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Ανέστης, Πετκάκης, Σιόβας, Αυλωνίτης, Τσότσαλιτς, Κούρος, Μπούζας, Γκέζος, Σάμαρης, Όμο, Κολοβός, Ντούνης, Γουνδουλάκης, Σταυροθανασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Σκέμπρι, Κούτσι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (17:15/aek365.gr/Novasport)

Μεγάλη «μάχη» αναμένεται να γίνει στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα, αλλά και τον Παναιτωλικό να διεκδικούν μόνο τη νίκη για να αποσπαστούν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Αρκάδες έχουν να κερδίσουν από την 13η αγωνιστική, όταν επιβλήθηκαν του Άρη 1-0 και στόχους τους είναι μόνο το τρίποντο. Ενώ ο Παναιτωλιλός μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού θέλει να πάρει ένα ακόμα σημαντικό αποτέλεσμα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Πουλίντο, Χουανίτο, Λαδάκης, Ουσέρο, Ράγιος, Ναβάρο, Τσαμπούρης, Αρσενίεβιτς, Έγκον, Χούλι, Μπρέσκα, Σολάκης, Μπακασέτας, Περόνε.

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Πασάς, Παλαιολόγος, Καπνόπουλος, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Καμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα