Μα νέα αρχή θέλει ο Κρέσιτς

10:36 5/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στην πραγματικότητα της Super League επέστρεψε ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν" καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννενα και πλέον ο απολογισμός του στα τελευταία παιχνίδια είναι μια νίκη σε οκτώ αγώνες. Ο Ντάριο Κρέσιτς αφενός δεν μπορούσε να εξηγήσει που οφείλεται αυτό αφετέρου υπογράμμισε την ανάγκη να γίνει μια νέα

αρχή.

Σε δηλώσεις του στην NOVA, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε για
- Το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ: "Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με δεδομένο πως οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες, αλλά και το ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός. Είναι όμως γεγονός ότι δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, δείξαμε μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθούμε, δείξαμε περισσότερα πράγματα".
- Το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: "Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, και τα Γιάννενα είχαν καλή παρουσία στο παιχνίδι και βάσει αυτής της εικόνας νομίζω ότι το συγκεκριμένο σκορ ήταν το καλύτερο δυνατό και για τις δυο ομάδες".
- Τον παράγοντα κούραση: "Ήμασταν κουρασμένοι. Σαφώς και το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια είναι ένας σοβαρός λόγος για προβληματισμό. Η κούραση έκανε τα πόδια βαριά, αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι δικαιολογία, ούτε μπορεί να σταθεί ως τέτοια. Οι ομάδες προσπαθούν να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν όταν παίζουν με εμάς. Αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε, πρέπει να το σταματήσουμε και να κάνουμε μια νέα αρχή".
- Το τι πρέπει να αλλάξει: "Δεν γνωρίζω την απάντηση, κανείς μας δεν την γνωρίζει. Όταν η ομάδα είναι πεσμένη χρειάζεται όλοι να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε αυτοπεποίθηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα