ΑΕΚ με τη μαγκιά σου...

10:10 5/12/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κέρκυρας, αλλά και εκείνη του Άρη επί του Παναθηναϊκού συνδυάζει η εφημερίδα η οποία γράφει πως "ο πλανήτης είναι... κίτρινος". Για την πρωτοπόρο ΑΕΚ σημειώνει: "Μισή, απλήρωτη, αλλά πρώτη και ωραία η ΑΕΚ του Κωστένογλου". Στο ρεπορτάζ του

αγώνα τονίζεται ότι τα "Κουρέλια τραγουδάνε ακόμα", με το GOAL να τονίζει ότι αυτή η ΑΕΚ παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα, "νίκησε" τις πολλές απουσίες, την Κέρκυρα, αλλά και τις αποφάσεις του διαιτητή Αμπάρκιολη.


SPORTDAY

Αποθεωτικό είναι το πρωτοσέλιδο της SPORTDAY για την ΑΕΚ, με την εφημερίδα να πλέκει το εγκώμιο παικτών και προπονητή: "Μαγκιά τους", είναι ο κεντρικός τίτλος: "Οι παίκτες και ο προπονητής της ΑΕΚ ηρωικά στην κορυφή περιμένοντας καλύτερες μέρες". Στο ρεπορτάζ του αγώνα η εφημερίδα τονίζει: "Θεαματικό ποδόσφαιρο, πολλές ευκαιρίες κι ένα υπέροχο γκολ από τον Μπέλεκ. Επιτέλους βρέθηκε κόσμος στο γήπεδο, με 10.000 ενωσίτες να πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ και να παροτρύνουν συνεχώς την ομάδα". Στα διοικητικά τονίζεται ότι σήμερα ξεκινά ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ, ενώ ο Νίκος Νοτιάς βρέθηκε χθες στο γήπεδο, αναχώρησε όμως μετά τη λήξη του και "στην ΑΕΚ περιμένουν να στείλει χρήματα από την Αμερική".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Πανηγυρικό το πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ τονίζει: "Ναι ρε, μπορούμε πρωτάθλημα", με την εφημερίδα να συμπληρώνει σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι: "Η γκολάρα του Μπέλεκ απέδωσε δικαιοσύνη και "κοκάλωσε" τα κοράκια που έστειλαν τον Αμπάρκιολη στο ΟΑΚΑ. Η αλύγιστη ΑΕΚΑΡΑ μετέδωσε ιερό πάθος και ξεσήκωσε τους Ενωσίτες στο ΟΑΚΑ με την ψυχή και την μεγάλη μπάλα που έπαιξε (δύο δοκάρια και μία... ντουζίνα κλασικές ευκαιρίες)". Στο ρεπορτάζ του αγώνα η εφημερίδα τονίζει πως αυτή την ΑΕΚ "Δεν τη σταματάει τίποτα! Ούτε τα δοκάρια, ούτε ο Αμπάρκιολης, ούτε οι ευκαιρίες, ούτε η μαζική άμυνα της Κέρκυρας μπόρεσαν να κρατήσουν μακριά από τη νίκη τον Δικέφαλο".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Στο ίδιο μοτίβο και η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ: "Μόνοι μας και όλοι σας", τονίζει η εφημερίδα και εξηγεί: "Η ΑΕΚ κόντρα στην "παράγκα" που έστειλε τον Αμπάρκιολη στο ΟΑΚΑ με σκοπό να μην την αφήσει να κερδίσει επιβλήθηκε της Κέρκυρας και πήρε το 4ο σερί τρίποντο. Ο κόσμος της ΑΕΚ αγκάλιασε την ομάδα που χθες τον γοήτευσε με 23 τελικές προσπάθειες και έδειξε σε όλους ότι μπαίνει μπροστά στα δύσκολα". Για τα διοικητικά η εφημερίδα γράφει για Αιγύπτιο κροίσο και πιο συγκεκριμένα για τις φήμες (σ.σ. αν και διαψεύστηκαν μέσω του aek365.gr από στέλεχος της ΠΑΕ) που ήθελαν τον Σαμίχ Σαουίρις, ιδιοκτήτης της Orascom, να βρίσκεται πίσω από τον νομικό Γιάννη Βλάχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα