Λύτρωση στις καθυστερήσεις

21:18 23/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 1η αγωνιστική
ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Γεντί Κουλέ

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με ένα γκολ του Πετρόπυλο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι, οι Κρητικοί πήραν μια σημαντική νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό για την

πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε αθόρυβα, αφού οι διακοπές ήταν αρκετές, εν συνεχεία όμως, οι γηπεδούχοι άρχισαν να εντείνουν την πίεσή τους από τη δεξιά πτέρυγα και να απειλούν (14' σκαστό σουτ του Αλέξανδρου Περογαμβράκη, 16' μακρινό σουτ του Κάρλος Μιλιάζες, 23' κεφαλιά Αντώνη Πετρόπουλου). Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν πίσω από το κέντρο, πάτησαν ελάχιστες φορές στην περιοχή του Γκιόργκι Λόρια και το... 9-0 σε τελικές προσπάθειες (στο ημίχρονο) κρίνεται απόλυτα φυσιολογικό. Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου ο ΟΦΗ επιτέθηκε από τις πτέρυγες και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η πρώτη κάθετη μπαλιά προς την αντίπαλη περιοχή καταγράφηκε στο 36ο λεπτό.

Η αντικατάσταση του μέτριου Μύγα από τον Αλέξανδρο Καλογέρη βελτίωσε την εικόνα του Παναιτωλικού, ο οποίος ισορρόπησε την κατάσταση και, μάλιστα, έχασε καλή ευκαιρία στο 50ό λεπτό με τον Άλβες. Το χαμηλό τέμπο του δευτέρου ημιχρόνου βοήθησε την ομάδα του Αγρινίου να κρατά εκείνη της Κρήτης μακριά από τα καρέ της, ενώ το μοναδικό μελανό σημείο ήταν ο τραυματισμός του Στέφανου Παπουτσογιαννόπουλου. Η είσοδος του Βασίλη Κουτσιανικούλη έδωσε ώθηση στην επιθετική γραμμή του ΟΦΗ, ο οποίος πίεσε με ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά και τελικά τιμώρησε τον ιδιαίτερα αμυντικογενή Παναιτωλικό με γκολ του Πετρόπουλου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Μεϊτέ, Αντελέγε, Μιλιάζες (81' Κουτσιανικούλης), Αρτόλα (71' Λαμπρόπουλος), Ραζάκ, Μακρής, Στάθης, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κουτρουμάνος, Κέβιν, Μαλεζάς, Κούσας, Κόρμπος, Παπουτσογιαννόπουλος (63' Ρουμπουλάκου), Μαρτίνες (92' Θεοδωρίδης), Μύγας (46' Καλογέρης), Καπέλ, Άλβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα