Χτύπησε στην αρχή και στο τέλος...

18:26 23/8/2014 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 0-2
Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν η Λεερκούζεν, που κέρδισε την Ντόρμουντ με 2-0 μέσα στην έδρα της και μάλιστα με το πρώτο γκολ να μπαίνει στο 7ο δευτερόλεπτο.

Το ματς ξεκίνησε με απίστευτο τρόπο, καθώς με τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Μπελαράμπι, εκείνος άδειασε τον Γκίντερ και στα 7 δευτερόλεπτα, η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ με το πλασέ του επιθετικού της. Μάλιστα αυτό ήταν και το γρηγορότερο γκολ

στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα. Το ματς παρόλα αυτά δεν είχε άλλες φάσεις στο πρώτο μέρος, με την Ντόρτμουντ να δείχνει αιφνιδιασμένη.

Και στην επανάληψη η Ντόρτμουντ ήταν πολύ φλύαρη, με τη Λεβερκούζεν να ανακόπτει εύκολα τις επιθέσεις της, ενώ στο ματς μπήκε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο 80ο λεπτό. Στο 84' ο Λένο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μχιταριάν. Στις καθυστερήσεις όμως μετά από λάθος στο κέντρο, η μπάλα έφτασε στον Κίσλινγκ που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Λάνγκερακ, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος (80' Παπαδόπουλος), Πίστσεκ, Κελ, Μχιταριάν, Τζόγιτς (75' Γκροσρόιτζ), Ρόις (75' Χόφμαν), Ιμόμπιλε, Ομπαμεγιάνγκ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Τοπράκ, Σπάχιτς, Μπένισχ, Γεβντάι, Κάστρο, Ρόλφες (62' Ράιναρτζ), Καλχάνογλου, Μπελαράμπι, Σον (76' Μπραντ), Κίσλινγκ.

ΑΝΟΒΕΡΟ-ΣΑΛΚΕ: 2-1
Γήπεδο: HDI-Arena

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε το Αννόβερο στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα επικρατώντας με ανατροπή 2-1 της Σάλκε.

Μπορεί οι συνθήκες να μην ήταν οι καλύτερες για το Αννόβερο στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τη Σάλκε, ωστόσο έδειξε χαρακτήρα φτάνοντας στην ανατροπή για να επικρατήσει 2-1 των «μπλε».

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ με κοντινό σουτ του Χούντελααρ στο 47' και έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, στο 67' ήρθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους με τον Πριμπ. Τρία λεπτά αργότερα, ολοκληρώθηκε η ανατροπή από τους γηπεδούχους με το τέρμα του Χοσελού που έδωσε τη νίκη στους «Σάξονες».

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Σακάι, Μαρσέλο, Σουλτζ, Πάντερ, Σμίντεμπαχ, Αντρεάνσεν, Μπίτενκουρτ (80' Γκουλσελάμ), Πριμπ, Αλμπορνόζ (60' Κιγιοτάκε), Χοσελού (90' Σόμπιχ).

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Αϊχάν, Χέβεντες, Ματίπ, Κολασινάκ (16' Φουκς), Νόισταντερ, Μπόατενγκ, Σαμ (77' Κλέμενς), Ντράξλερ (73' Μάιερ), Τσούπο - Μοτίνγκ, Χούντελααρ.

ΧΕΡΤΑ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 2-2
Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Χέρτα και Βέρντερ Βρέμης σε ένα εντυπωσιακό ματς.

Η Χλερτα μπήκε δυνατά στο ματς και στο 16ο λεπτό, ο Μπέερενς έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Σκίμπερ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έκανε το 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Χέρτα πέτυχε και δεύτερο γκολ, καθώς ο Χαραγκούτσι έκανε το σουτ, η μπάλα έφτασε στον Σκίμπερ, που πέτυχε από κοντά το 2ο προσωπικό του τέρμα.

Ωστόσο η Βέρντερ ανέβασε στροφές από εκεί και πέρα και στο 53ο λεπτό, ο Λουκίμια μείωσε σε 2-1. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Χέρτα, στο 55' η Βέρντερ έκανε και το τελικό 2-2 με τον Ντι Σαντό.

ΧΕΡΤΑ: Κραφτ, Χάιτινχα, Λάνγκαμπ, Πέκαρικ, Ναϊμάιερ (69' Χέγκελερ), Χοσογκάι, Ρόνι (74' Βάγκνερ), Σουλτζ, Μπέερενς, Σκίμπερ (85' Αλαγουί), Χαραγκούτσι

ΒΕΡΝΤΕΡ: Βολφ, Λουκίμια, Καρντιρόλα, Γκαρσία, Μακιαντί (90+1' Γκάλβες), Φριτζ, Ελία, Γιουνούζοβιτς, Κρόος (46' Σέλκε), Χαΐροβιτς (85' Μπους), Ντι Σαντό.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: 2-0
Γήπεδο: Wirsol Rhein-Neckar-Arena

Άνετη νίκη με 2-0 για τη Χοφενχάιμ κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.

Το ματς στο πρώτο ημίωρο δεν είχε φάσεις αλλά από το 30' και μετά, η Χοφενχάιμ ανέβασε στροφές και στο 33' άνοιξε το σκορ. Ο Φιρμίνο έκανε το σουτ από πλάγια αριστερά, ο Χιτζ απέκρουσε λανθασμένα και ο Σζαλάι από το ύψος της περιοχής με σουτ έγραψε το 1-0. Και με τη σέντρα σχεδόν (35'), η Χοφενχάιμ έφυγε στην κόντρα και ο Ελιονούσι από κοντά διαμόρφωσε το 2-0.

Στην επανάληψη η Άουγκσμπουργκ προσπάθησε να απαντήσει και πίεσε, αλλά η Χοφενχάιμ άντεξε.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Μπεκ, Γιν Σου Κιμ, Μπίτσακσιτς, Σίλε, Πολάνσκι, Ρούντι, Φιρμίνο (67' Σκίπλοκ), Ελιονούσι, Σζαλάι (79' Μοδέστε), Φόλαντ (90' Στρομπλ).

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτζ, Κάλσεν Μπράκερ, Φερχέγκ, Κλάβαν, Μπαμπά, Φόιλνερ, Βέρνερ, Μπάιερ, Άλτιντοπ (71' Τζούρτζιτς), Μάταβζ (83' Μέλντερς), Καϊούμπι (55' Πάρκερ).

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: 1-0
Γήπεδο: Commerzbank-Arena

Με σημαντική νίκη ξεκίνησε τη σεζόν η Άιντραχτ καθώς επικράτησε της Φράιμπουργκ με 1-0.

Στο 8ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ινούι, ο Σεφέροβιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση, αλλά στο 15' η Άιντραχτ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Πιαζόν έστρωσε την μπάλα στον Σεφέροβιτς κι εκείνος μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη η Φράιμπουργκ πίεσε πολύ αλλά η Άιντραχτ άντεξε και κράτησε τη μεγάλη νίκη.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Ρας, Ντζάκπα, Μπαμπά, Χασέμπε, Ινούι (68' Μάιερ), Λάνιγκ (63' Τζαμπράνο), Ιγκνιόφσκι, Βαλντές (84' Φλουμ), Σεφέροβιτς, Πιαζόν.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπούρκι, Σοργκ, Κρμας, Κεμπφ, Γκίντερ (84' Κερκ), Γκεντέ (72' Φίλιπ), Σούστερ, Φραντζ (46' Κλάους), Σμιντ, Νταριντά, Μεχμέντι.

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 0-0
Γήπεδο: RheinEnergieStadion

Στο 0-0 κόλλησαν Κολωνία και Αμβούργο στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Πολύ μέτριο το πρώτο μέρος, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και χωρίς γκολ.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με τις δύο ομάδες να κολλούν τελικά στο 0-0.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Μπρέτσκο, Μαρό, Έκτορ, Λέμαν, Χάλφαρ, Ρίσε (79' Ολκόφσκι), Μάτουστσικ, Βίμερ, Οζάκο (62' Φογκτ), Ουζά.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Γιάνσεν, Τζουρού, Βέστερμαν, Ντιαϊκμάιερ, Μπεχράμι, Ιλίσεβιτς, Μπαντέλι, Αρσλάν, Φαν ντερ Φάαρτ, Λασογκά.

Keywords
Τυχαία Θέματα