Λύθηκε το θέμα με Σαμικά

17:27 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει η προσπάθεια για λύση στο πολύπαθο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος ήρθε σε συμφωνία με τον δικηγόρο των Σαμικά, Αντράε και Ερπ και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την δημιουργία της ομάδας. Ο εκπρόσωπος των δύο Γάλλων και του Γερμανού, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Χρόνη Ακριτίδη

και την δικηγόρο των «πράσινων» και τελικά βρέθηκε λύση.
Μια λύση που θα αποτυπωθεί σε χαρτί με την υπογραφή συμφωνητικών που θα υπάρξει αύριο Τρίτη. Μια Τρίτη που θα είναι ιδιαίτερα σημαντική μέρα, καθώς θα πρέπει να βρεθεί λύση και στο θέμα του Λιόντα. Ο Πανερυθραϊκός δεν έχει πει ακόμα το οκ για τον νεαρό πασαδόρο, ενώ πάντα υπάρχει κίνδυνος η ΕΣΑΠ να μην δεχθεί το συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Αν όλα πάνε καλά και στο θέμα του Λιόντα, τότε θα αρχίσει και ο σχεδιασμός της ομάδας. Ένας σχεδιασμός που έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως έχει καθυστερήσει αφάνταστα. Στόχος των «πράσινων» θα είναι όλοι οι ελεύθεροι παίκτες που υπάρχουν, ενώ θα αποκτηθούν και τουλάχιστον δύο ξένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα