«Λυπάμαι που δε σκότωσα κι άλλα παιδιά»

17:56 25/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας ο δράστης της Τουλούζης που σκότωσε επτά άτομα, ανάμεσά τους και τρια παιδιά, κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του από αστυνομικούς δήλωσε ότι λυπόταν που δεν πρόλαβε την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο εβραϊκό σχολείο, ώστε να μπορέσει να σκοτώσει περισσότερα παιδιά!

Ο 23χρονος δράστης Μοχάμεντ Μεράχ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Le Journal de Dimanche που επικαλείται αστυνομικούς που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις στη διάρκεια της 32ωρης πολιορκίας του σπιτιού του Μεράχ,

ο δράστης παραδέχθηκε ότι ένιωσε «απέραντη ευχαρίστηση» όταν σκότωσε εν ψυχρώ τα τρία παιδιά και τον δάσκαλο του εβραϊκού σχολείου και τους τρεις στρατιώτες στην Τουλούζη και το Μοντομπάν.

Όπως μάλιστα εξήγησε στους αστυνομικούς δεν ήθελε να γίνει «καμικάζι αυτοκτονίας» ώστε να μπορεί να σκοτώσει κι άλλους, «να δει τα θύματά του, να τα αγγίξει και να τα κινηματογραφήσει».

Ο Μεράχ ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε εκπαιδευτεί από την Αλ-Κάιντα ατομικά και όχι ομαδικά, όταν ήταν στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν και ότι είχε πάρει εντολές του τρομοκρατικού δικτύου.

Ο Μεράχ επεχείρησε να αφήσει έξω από την υπόθεση τον αδελφό του Αμπντελκαντές Μεράχ, 29 ετών, ο οποίος πιστεύεται ότι εμπλέκεται περισσότερο από τον δράστη στο ριζοσπαστικό ισλάμ και ο οποίος είναι σήμερα στο επίκεντρο της έρευνας.

Σήμερα, Κυριακή ο 29χρονος αδερφός του Μεράχ, Αμπντελκάντερ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου φέρεται να δήλωσε «υπερήφανος» για τις πράξεις του μικρότερου αδελφού του, αρνήθηκε, όμως, ότι τον βοήθησε να σκοτώσει εν ψυχρώ τρία παιδιά, το δάσκαλό τους και τρεις στρατιώτες από τις 11 μέχρι τις 19 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα