Ανάσα για Λεβαδειακό

17:12 25/3/2012 - Πηγή: AEK365

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΠΑΠΠΑΣ

Σε ένα ματς το οποίο είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον, ο Λεβαδειακός πήρε αυτό που ήθελε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο επί της Δόξας Δράμας με 2-0 και έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα.

Το Ματς

Αναγνωριστικό και για τις

δύο ομάδες ήταν το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Ο Λεβαδειακός που καιγόταν για την νίκη, πίεζε ψηλά και προσπαθούσε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Από την πλευρά της η Δράμα έπαιζε άμυνα και προσπαθούσε να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις. Η φάση όμως που άλλαξε όλον τον αγώνα έγινε μόλις στο 9' όταν σε μια ανύποπτη φάση, ο Λεβαδειακός βγήκε στην κόντρα, με τον Ναπολεόνι να βρίσκεται τετ α τετ με τον Δαύκο ο οποίος τον ανάτρεψε και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έραψε το 0-1 κάνοντας εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του Παράσχου. Στην συνέχεια ο Λεβαδειακός έψαξε και το δεύτερο γκολ αλλά ο Ναπολεόνι στο 24' δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρόκα σε τετ-α-τετ.η αντίδραση στης Δόξας ήρθε στο 33' όταν ο Κουμπρόγλου είδε τον Κυριακίδη, να είναι εκτός εστίας αλλά η προσπάθεια να τον κρεμάσει απέτυχε με την μπάλα να περνάει άουτ. Ο ρυθμός του παιχνιδιού στην συνέχεια έπεσε, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στο κέντρο, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει τίποτα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα της Λειβαδιάς μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να τελειώσει το παιχνίδι και το κατάφερε στο 52', όταν ο Ναπολεόνι βγήκε μόνος του απέναντι στον Ρόκα και με εύστοχο πλασέ στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα της Δόξας, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Οι «Μαυραετοί» στην συνέχεια δεν απείλησαν και ο Λεβαδειακός δεν χρειάστηκε να ανεβάσει στροφές και του αρκούσε που ήταν συγκεντρωμένος. Ο Αραβίδης προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ στο 74' και να βάλει την Δόξα πάλι μέσα στο ματς αλλά το μακρινό του σουτ, το απέκρουσε ο Κυριακίδης.Έτσι, οι Βοιωτοί έφτασαν στους 30 βαθμούς και αύξησαν τις πιθανότητες τους να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Κατσαβάκης): Δαύκος, Αγτζίδης, Γελαδάρης (71' Καπέλ), Βέρτζος, Ρούτσης (12' Ρόκα), Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Κουμπρόγλου, Αραβίδης, Στεργιανός (59' Λεάντρο), Κυβελίδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μαχαίρας, Τομάς, Λισγάρας, Μεντί (60' Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος (76' Βιανά), Φαβάλι, Σουμπίνιο (84' Βασιλείου), Πόποβιτς, Ναπολεόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα