«Λάβρος» ο Ντε Σάνκτις για Γιουβέντους

12:37 16/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η κόντρα Γιουβέντους και Ρόμα για τη διαιτησία του Ρόκι, στο μεταξύ τους ντέρμπι, δεν έχει κοπάσει με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις να επιτίθεται στη πρωταθλήτρια Ιταλίας και να συντάσσεται με όσα είπε ο Φραντσέσκο Τότι.
Υπενθυμίζεται πως ο αρχηγός της Ρόμα είχε πει πως η Γιουβέντους θα πρέπει να φτιάξει ένα δικό της πρωτάθλημα για να το κατακτά όπως θέλει.
Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο

τερματοφύλακας της Ρόμα τόνισε: "Για εκείνους, σημασία έχει μόνο η νίκη, δεν έχει σημασία το πώς θα έρθει αυτή. Με 20 χρόνια ποδοσφαίρου στην πλάτη του ο Τότι έκανε καλά που μίλησε μετά το παιχνίδι.
Είναι κουραστικό να πρέπει να αποδέχεσαι συγκεκριμένες αποφάσεις επειδή έχεις την αίσθηση ότι δεν πολεμάς με τα ίδια όπλα.
Αυτό φαίνεται από την δυσαναλογία που υπάρχει με αυτά που έχει κατακτήσει η Γιουβέντους στην Ιταλία και αυτά που έχει κερδίσει στην Ευρώπη".
Στη συνέχεια, ο Ντε Σάνκτις δήλωσε: "Οι παίκτες της Γιουβέντους κάνουν λάθος αν αισθάνονται πως τους κυνηγούν. Είναι ίσιοι με τους άλλους και συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο: η μοναδική διαφορά είναι πως στην Ιταλία νικάνε συχνά.
Πώς το λένε στο Τορίνο; Το να νικάς δεν είναι απλά σημαντικό: είναι το μόνο που μετράει. Θα έπρεπε να προσθέσουν: και δεν μας ενδιαφέρει πολύ το πώς.
Ο διαιτητής που πηγαίνει στο Τορίνο για να σφυρίξει τη Γιουβέντους έχει μαζί του πέντε βοηθούς, δεν έχει ανάγκη άλλους πέντε... Αν ο διαιτητής είναι αναποφάσιστος, πηγαίνουν 4-5 Γιουβεντίνοι και διαμαρτύρονται. Τα πάντα είναι μελετημένα".
Για τη μάχη του πρωταθλήματος, ο Ντε Σάνκτις δήλωσε: "Στο Τορίνο δείξαμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Είμαστε πεπεισμένοι πως το πρωτάθλημα μπορεί να γίνει δικό μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα