Πεπ: Μπορώ να με φανταστώ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ

11:34 16/10/2014 - Πηγή: AEK365

Σε βιβλίο που αφορά στην παρουσία του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μπάγερν Μονάχου αποκαλύπτεται η επιθυμία του Ισπανού προπονητή να αναλάβει, στο μέλλον, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο συγγραφέας του βιβλίου και φίλος του Γκουαρντιόλα είναι ο Μάρτι Περαρνάου ο οποίος γράφει τα εξής: "Μετά την πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά, ο Γκουαρντιόλα με τον Εστιάρτε ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ για να δουν τον επόμενο αντίπαλο. Ήταν 4 Μαΐου

2011 και βρέθηκαν στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ για να παρακολουθήσουν την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να επικρατεί με 4-1 της Σάλκε. Ο Πεπ είχε εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα και γυρνώντας στον φίλο του (σ.σ. τον Εστιάρτε) του είπε... Μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα, μπορώ να με φανταστώ να είμαι προπονητής εδώ κάποια στιγμή... Ο Γκουαρντιόλα πάντα θαύμαζε τις θρυλικές ομάδες και ποδοσφαιριστές της Ευρώπης".
Επίσης, ο Περαρνάου αποκάλυψε πως πριν ο Γκουαρντιόλα συμφωνήσει να αναλάβει τη Μπάγερν Μονάχου, είχε πει "όχι" σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι: "Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη, έφτασαν στα χέρια του αρκετές προτάσεις. Ο Τσίρκι Μπεγκιριστάιν, ο οποίος είναι ο αθλητικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, ήταν αρκετά επίμονος, ενώ επίσης είχε συναντηθεί στο Παρίσι με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς ο οποίος ήταν έτοιμος να κάνει τα πάντα για να τον φέρει στην Τσέλσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα