Λάμψη από το παρελθόν και το μέλλον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

09:15 23/8/2014 - Πηγή: AEK365

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε στο ΟΑΚΑ. Η νέα ΑΕΚ παρουσιάζεται στο κοινό της με ένα φιλικό επιπέδου Champions League με αντίπαλο τη Ρόμα. Ένα παιχνίδι που φέρνει στο μυαλό ένδοξες βραδιές από το παρελθόν της Ένωσης ενώ θα προσφέρει και εικόνες από το μέλλον της ομάδας.

Στο

ΟΑΚΑ αναμένεται κοσμοσυρροή με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι συγκλονιστική. Η νέα ομάδα θα πάρει μια πρώτη γεύση από τον λαό της ΑΕΚ ο οποίος από την πρώτη μέρα έκδοσης των εισιτηρίων έσπευσε να κλείσει θέση για το πρώτο πάρτι της χρονιάς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Ρόμα ήρθε στην Αθήνα με όλα τα αστέρια της και αντιμετωπίζει το ματς ως πρόβα τζενεράλε για την Serie A'. H αποστολή αποτελείτε από τους: Αστόρι, Μποριέλο, Κόουλ, Ντε Ρόσι, Ντε Σάνκτις, Ντέστρο, Εμάνουελσον, Φλορέντσι, Ζερβίνιο, Κεϊτά, Ιτούρμπε, Λιάιτς, Λόμποντ, Ναϊνγκολάν, Παρέδες, Πιάνιτς, Ρομανιόλι, Σάναμπρια, Σομμά, Σκορούπσκι, Τοροσίδης, Τότι, Ουτσάν. Να σημειώσουμε πως Πιάνιτς και Ουτσάν αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα και θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν είναι σε θέση να παίξουν.

Ο Ρούντι Γκαρσιά αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 με τον Δέλλα να "απαντά" με 4-2-3-1. Εκτός απροόπτου η Ένωση θα ξεκινήσει με τους Ανέστη, Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Πεταυράκη, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μάνταλο, Πλατέλλα (δεξιά), Μπαρμπόσα (αριστερά) και Αραβίδη στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα