Φιλικό επιπέδου... ΑΕΚ με λαοθάλασσα

08:56 23/8/2014 - Πηγή: AEK365

Το φιλικό με τη Ρόμα είναι αυτό που κυριαρχεί στο σημερινό "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Οι εφημερίδες μιλούν για μια μεγάλη βραδιά και στέκονται στην ανταπόκριση του κόσμου. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Μεγάλη βραδιά ΑΕΚ" έχει τίτλο η εφημερίδα που τονίζει: "Λαοθάλασσα απόψε στο ΟΑΚΑ για το πρώτο φιλικό της ΑΕΚΑΡΑΣ που έρχεται". Γίνεται επίσης αναφορά ότι η Ένωση θα τιμήσει τον μεγάλο αρχηγό της Ρόμα,

Φραντσέσκο Τότι. Η "Ώρα" γράφει επίσης και για τους Παπαδόπουλο, Μασούντ τονίζοντας χαρακτηριστικά πως το "μετάνιωσαν αλλά άργησαν". Τέλος στο πρωτοσέλιδο της υπάρχει κομμάτι και για το γερμανικό άρθρο που αναφέρεται στη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

SPORTDAY

Για φιλικό επιπέδου... ΑΕΚ γράφει η Sportday που αναφέρει ότι στο ΟΑΚΑ αναμένονται 25.000 κόσμος. "Κάτι από το ένδοξο παρελθόν της θα θυμίζει η σημερινή βραδιά για την ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τη Ρόμα στο Ολυμπιακό Στάδιο (20:30,). Έστω και αν πρόκειται για φιλική αναμέτρηση, το σημερινό ματς με τους Ρωμαίους φέρνει στο μυαλό όλων των οπαδών της «Ένωσης» τις βραδιές Champions League. Μάλιστα, οι «τζιαλορόσι» θα έρθουν στην Αθήνα με όλα τους τα αστέρια, με τον Τραϊανό Δέλλα να καταστρώνει τα πλάνα του έτσι ώστε να διαπιστώσει τη δυναμική της ομάδας του κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος" γράφει.

GOAL NEWS

Για παροξυσμό μιλάει η εφημερίδα που γράφει: " Εάν συζητούσαμε για ένα ματς που κρίνει τίτλο, για μία ευρωπαϊκή αναμέτρηση ή έστω για ένα επίσημο παιχνίδι με σημασία, τότε ενδεχομένως θα θεωρούνταν φυσιολογικά όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ. Ωστόσο, όταν πρόκειται απλά για ένα φιλικό παιχνίδι στο ξεκίνημα της σεζόν και υπάρχουν ακόμα και... ουρές που σχηματίζονται στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ για να προμηθευτούν οι Ενωσίτες απλά ένα εισιτήριο, η υπόθεση αρχίζει να ξεφεύγει. Ωστόσο, είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός των φίλων της ΑΕΚ, τέτοιο το πάθος για να ζήσουν ξανά τις συνθήκες ενός μεγάλου αγώνα, που δημιουργούν καταστάσεις παροξυσμού για την αποψινή αναμέτρηση με τη Ρόμα. Εστω και αν η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αναμφίβολα πρόκειται για τον αγώνα της σεζόν. Βλέπετε, κανένας αντίπαλος στη Φούτμπολ Λιγκ και πιθανότατα κανένας στο κύπελλο (εκτός αν η ΑΕΚ φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης) δεν μπορεί να συγκριθεί με το όνομα και τη βαρύτητα που δίνει στο παιχνίδι η μεγάλη Ρόμα. Γι' αυτό και στην Ενωση δείχνουν ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση που υπήρξε στον κόσμο της ΑΕΚ γι' αυτό το μεγάλο παιχνίδι και περιμένουν το ΟΑΚΑ απόψε να γνωρίσει μεγάλες πιένες, αντίστοιχες σημαντικών ευρωπαϊκών αναμετρήσεων του παρελθόντος. Αλλωστε, πέραν του αντιπάλου και της ξεχωριστής δυναμικής που αναπτύσσει, υπάρχει και η νέα ΑΕΚ του Δέλλα. Μια ομάδα που κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική πορεία. Ενα σύνολο που προσφέρει γκολ και θέαμα, που δίνει ικανοποίηση στο - απαιτητικό, αλλά και ταλαιπωρημένο τα τελευταία χρόνια - κοινό της ΑΕΚ. Οι πρώτες εικόνες, εκείνο το εκρηκτικό 45λεπτο κόντρα στη Νίκη Βόλου, αφήνουν υποσχέσεις για τα καλύτερα που έρχονται και οι φίλοι της Ενωσης δείχνουν διάθεση να είναι παρόντες και να χειροκροτήσουν την ομάδα, που ήδη έχει κερδίσει την ικανοποίηση του Δημήτρη Μελισσανίδη". Στο Goal διαβάζουμε και ένα μεταγραφικό σενάριο που θέλει την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον 22χρονο Κονγκολέζο επιθετικό της Μπέτις, Σεντρίκ.

LIVE SPORT

"Τρέλα για τη νέα ΑΕΚ" έχει τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Το πρώτο πάρτι της σεζόν στο μεγάλο φιλικό με τη Ρόμα. Πάνω από 15.000 οπαδοί στο ΟΑΚΑ". Επίσης η Live Sport δημοσιεύει θέμα όπου αναλύει ποιους υπολογίζει για βασικούς ο Τραϊανός Δέλλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα