Λαμ: Θα απαλλάσσαμε τους Άγγλους από το μαρτύριο

15:37 28/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ιταλία προκρίθηκε στον ημιτελικό του EURO 2012 αποκλείοντας την Αγγλία στα πέναλτι με τον Φίλιπ Λαμ να υποστηρίζει πως αν η Γερμανία ήταν στην θέση της Ιταλίας θα φρόντιζε το... μαρτύριο των Άγγλων να τελείωνε στην κανονική διάρκεια και όχι στα πέναλτι.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας τόνισε: "Παρακολουθήσαμε όλο το παιχνίδι της Ιταλίας με την Αγγλία στο ξενοδοχείο και πιστεύω πως δεν έπρεπε να φτάσει στα πέναλτι. Η Ιταλία ήταν πολύ καλύτερη και έπρεπε να κερδίσει. Αν ήμασταν

εμείς στην θέση τους, τότε σίγουρα θα είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από την κανονική διάρκεια και θα είχε τελειώσει νωρίτερα το μαρτύριο των Άγγλων".
Πάντως ο Λαμ απένειμε τα εύσημα στην Αγγλία και παραδέχτηκε πως οι Γερμανοί διεθνείς ήθελαν τους Άγγλους στον ημιτελικό: "Πρέπει πάντως να πω πως η αγγλική ομάδα κέρδισε τον θαυμασμό όλων γιατί παρόλο που δεν εμφανίστηκε καλή στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε και οδήγησε το ματς στα πέναλτι, εκεί που όλα μπορούσαν να συμβούν. Θέλαμε να βρούμε απέναντί μας την Αγγλία. Είναι λιγότερο απειλητική ομάδα από την Ιταλία και η ιστορία δείχνει πως συνήθως τα καταφέρνουμε όταν αντιμετωπίζουμε Άγγλους. Άλλωστε οι μνήμες είναι πολύ πρόσφατες από την τελευταία μας μεγάλη νίκη με 4-1 στο Μουντιάλ 2010».

Keywords
Τυχαία Θέματα