Ποστίγκα: Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι

15:12 28/6/2012 - Πηγή: AEK365

Σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση η Πορτογαλία φτάνει στον ημιτελικό αλλά δεν καταφέρνει να κερδίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό με τον Χέλντερ Ποστίγκα ωστόσο να υποστηρίζει πως παρά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Ισπανία, οι Πορτογάλοι μπορούν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι από το EURO 2012.

Σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό, ο διεθνής επιθετικός τόνισε: "Η Πορτογαλία έδειξε πως ήθελε πολύ τη νίκη, αλλά δυστυχώς η αναμέτρηση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Δεν πήραμε τη νίκη των προηγούμενων

διοργανώσεων, αλλά φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι, επειδή οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα αποτελέσματα κάνουν τους Πορτογάλους υπερήφανους. Τώρα είναι ώρα να δουλέψουμε, να ανακάμψουμε και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη διοργάνωση".
Ο Νάνι από την πλευρά του δήλωσε: " Ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι, με πολλά κίνητρα και με τη δέσμευση ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Αυτο το καταφέραμε. Είναι πάντα δύσκολο όταν χάνεις έτσι, μετά από 120 λεπτά αγώνα, στα πέναλτι. Δείξαμε μεγάλη ποιότητα αλλά και την αξία μας σε κάθε ομάδα που αντιμετωπίσαμε. Είμαστε άξιοι συγχαρητηρίων και θα πρέπει επίσης να συγχαρούμε την Ισπανία που είχε περισσότερη τύχη από εμάς. Πάντα θα πρέπει να έχουμε πίστη, σε κάθε αγώνα μέχρι τέλους, να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίζουμε παιχνίδια, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και το όνειρο θα πραγματοποιηθεί. Η Πορτογαλία έχει λόγους να είναι περήφανη εδώ που έφτασε. Σήμερα είμαστε δυσαρεστημένοι, αλλά αισθανόμαστε ότι αξίζαμε να βρεθούμε στον τελικό".
Στεναχωρημένος με τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός εμφανίστηκε ο Πέπε με τον κεντρικό αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης να δηλώνει: "Στα πέναλτι όλα είναι θέματα τύχης. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Νομίζω μας αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στους Πορτογάλους. Το να χάνεις στα πέναλτι είναι πολύ στενάχωρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα