ΕΥΡΩΠΗ | Ολη η Ευρώπη στα... πόδια του Μενσά-Μπονσού!

Πρόκειται, αν μη τι άλλο, για έναν από τους πλέον περιζήτητους ελεύθερους παίκτες της αγοράς, ειδικά μετά και την απίστευτη χρονιά που πραγματοποίησε. Ο λόγος για τον Ποπς Μενσά-Μπονσού, στου οποίου τα πόδια... "σφάζονται" οι μισές ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου!

Ο δυναμικός και άκρως εντυπωσιακός Βρετανός φόργουορντ σήκωσε τα πάντα φέτος με την φανέλα της Μπεσίκτας -πρωτάθλημα, κύπελλο και EuroChallenge- όντας εκ των κορυφαίων στην ονειρεμένη σεζόν που διήνυσε η τούρκικη ομάδα.

Ωστόσο, η Μπεσίκτας δεν θέλει επουδενί να τον χάσει και γι' αυτό έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις

για νέα συνεργασία των δύο πλευρών! Η πρωταθλήτρια Τουρκίας, βέβαια, δεν είναι η μοναδική ομάδα που πολιορκεί τον Μενσά-Μπονσού, καθώς ο Εργκίν Αταμάν θέλει να πάρει μαζί του και στην Γαλατασαράι τον εκρηκτικό φόργουορντ. Ετσι, οι άνθρωποι της Γαλατά έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον Μενσά-Μπονσού...

Εντονο ενδιαφέρον, όμως, υπάρχει ακόμη από ισπανικές, ιταλικές και ρώσικες ομάδες και πλέον αναμένεται να φανεί ποιά θα είναι η απόφαση του Ποπς Μενσά-Μπονσού όσον αφορά το μέλλον του, μετά και την κατακόρυφη... εκτόξευση των μετοχών του!

Keywords
Τυχαία Θέματα