Λάμπερτ: Στόχος η παραμονή

16:45 18/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η Βίλα ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ και πλέον η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το επερχόμενο παιχνίδι με την Άρσεναλ.
Ο Λάμπερτ ξέρει πως η Άστον Βίλα θα μπορούσε να βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση, αλλά οι χαμένοι βαθμοί στους αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Γουέστ Μπρομ και την Έβερτον δεν της το επέτρεψαν.
«Χάσαμε ένα προβάδιμα με δύο γκολ στα παιχνίδια κόντρα στη Γιουνάιτεντ, τη Γουέστ Μπρομ και την Έβερτον. Είναι δύσκολο

όταν συμβαίνει αυτό, επειδή αν είχαμε τους βαθμούς της νίκης σε αυτά τα παιχνίδια, θα είχαμε μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τους αντιπάλους μας που μάχονται για τη σωτηρία», ανέφερε αρχικά ο 43χρονος τεχνικός και συμπληρωσε: «Ακόμα όμως και όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις. Είναι ανούσιο να κοιτάς πίσω και να σκεύτεσαι ότι έπρεπε να έχεις πάρει βαθμούς σε συγκεκριμένα παιχνίδια».
Για το μέλλον της ομάδας, ο Σκωτσέζος τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας 12 παιχνίδια και αυτά είναι που πρέπει να προσέξουμε. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα