ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ | Επιστροφή στις προπονήσεις

Οι Ικαροι Σερρών υποδέχονται (23/2, 17:00) τον Αρκαδικό και η ομάδα του Στάθη Καμαράκη ξεκίνησε την Δευτέρα (18/2) την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Α2.

Οι παίκτες των Ικάρων μετά το διήμερο (16-17/2) ρεπό που είχαν, επέστρεψαν την Δευτέρα (18/2) στις προπονήσεις και στο μυαλό τους υπάρχει μόνο το ματς με την ομάδα της Τρίπολης. Το πρόγραμμα προπονήσεων περιλαμβάνει ασκήσεις στο κλειστό της Κοιλάδας μέχρι και την Παρασκευή ενώ τέθηκαν εκ νέου στην διάθεση του Στάθη Καμαράκη οι Συμεωνίδης, Μιλίσεβιτς και Νικολούδης, που είχαν άδεια την περασμένη εβδομάδα.

Η

ομάδα των Σερρών παραμένει ψηλά στην βαθμολογία, έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον αρχικό της στόχο και πλέον κοιτάζει σε κάθε ματς να αναεβάζει τον πήχη των προσδοκιών της. Οι Ικαροι Σερρών στηρίζουν πολλά και στην ώθηση που τους δίνουν οι φίλαθλοί τους, που μόλις με 5€ έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες της Α2 και να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα. Δεν είναι τυχαίο πως στις τάξεις της ομάδας των Σερρών υποστηρίζουν πως "δυνατό Σερραϊκό μπάσκετ σημαίνει δυνατοί Ικαροι και δυνατό φίλαθλο κοινό".

Keywords
Τυχαία Θέματα