Χαρούμενος ο Ράμσεϊ

16:37 18/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ουαλός διεθνής πέρασε εννέα μήνες μακριά από τα γήπεδα, μετά από το διπλό σπάσιμο κνήμης-περόνης του δεξιού του ποδιού που υπέστη στο παιχνίδι με τη Στόουκ, που λίγο έλλειψε να του στοιχήσει την καριέρα.
Παρόλα αυτά, ο Ράμσεϊ το πάλεψε, επέστρεψε δυνατός και τώρα βρίσκεται στα πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ.
«Η επιμονή και ο επαγγελματισμός που χρειάζεται για να ξεπεράσεις έναν τέτοιο τραυματισμό, με ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο, είναι αρκετά δύσκολο», τόνισε ο νεαρός μέσος και συμπλήρωσε: «Τώρα το έχω ξεπεράσει. Μου πήρε λίγο περισσότερο απ' όσο ήθελα, αλλά είμαι χαρούμενος

που είμαι εδώ και ελπίζω να μπορέσω να βελτιωθώ.
Αναφορικά με το αν μπορεί να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν, ο 22χρονος δήλωσε: «Θέλω πολύ να ξαναφορέσω τη φανέλα και να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω στο επίπεδο που ήμουν πριν τον τραυματισμό. Μπορώ να κρατήσω τη θέση μου στην ομάδα».
Παράλληλα, ο Ράμσεϊ πιστεύει πως η εμπειρία που έχει η Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να τη βοηθήσει στο παιχνίδι απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του θεσμού: «Σίγουρα το παιχνίδι με τη Μπάγερν θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε σίγουροι ότι αν βρεθούμε στη μέρα μας, μπορούμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι με οποιονδήποτε. Μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας και είμαι σίγουρος ότι με την εμπειρία μας θα ξέρουμε τι να κάνουμε στον δεύτερο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα