Κρστιτς: Δύσκολο έργο

19:52 12/5/2012 - Πηγή: AEK365

Την άποψη του πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον ΟΣΦΠ, στον τελικό της Euroleague, εξέφρασε ο Νέναντ Κρστιτς. Ο Σέντερ των Ρώσων είπε αρχικά: «Πριν καν αρχίσει η σεζόν ο πρώτος μας στόχος ήταν να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα και τώρα έχουμε την ευκαιρία να τον πετύχουμε. Δε θα είναι εύκολο

όμως γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, το έχει δείξει όλη τη χρονιά, το έδειξε και στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Δεν έχουμε έρθει εδώ για τα προσωπικά μας στατιστικά, αλλά για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είναι μία ομάδα που παίζει αρκετά πικ εν ρολ, ένας τρόπος παιχνιδιού που μας προξένησε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια στα μεγάλα του πλεονεκτήματα είναι και η πιεστική άμυνα, αλλά κι εμείς παίζουμε πολύ καλά στην άμυνα. Αυτό είναι το όπλο μας».

Όσο για την κούραση της ομάδας του μετά τον εξαντλητικό ημιτελικό με τον ΠΑΟ ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι στον δικό μας ημιτελικό καταβάλαμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κουραστήκαμε, αλλά όταν παίζεις έναν τελικό Ευρωλίγκας δεν υπολογίζεις στην κούραση του προηγούμενου παιχνιδιού. Το σημαντικό είναι ότι δε δείξαμε πανικό και μείναμε ενωμένοι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 16 πόντους διαφορά και αποδείξαμε πόσο δεμένοι είμαστε».

«Οι δύο νίκες μας φέτος επί του Ολυμπιακού δε μας δίνουν ψυχολογικό προβάδισμα, ίσα ίσα που πιστεύω ότι μπορεί να μας επηρεάσει αρνητικά, να αισθανθούμε λίγο πιο χαλαροί λόγω του 2-0 που έχουμε φέτος. Από τότε έχει αλλάξει πάρα πολλά στο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός και δίκαια βρίσκεται στον τελικό της Ευρωλίγκας». Τέλος αναφέρθηκε και στον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς είναι ο προπονητής μου στην ε4θνική ομάδα και σίγουρα θα αισθανθώ περίεργα βλέποντάς τον στον αντίπαλο πάγκο. Εχω συνηθίσει να είμαι στην ομάδα του και να με καθοδηγεί, όχι να προσπαθεί να με σταματήσει. Τον σέβομαι απεριόριστα και χαίρομαι για ότι έχει καταφέρει φέτος με τον Ολυμπιακό, αλλά στον τελικό θέλω να τον κερδίσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα