«Θα πάμε να πάρουμε τη νίκη»

19:42 12/5/2012 - Πηγή: AEK365

Για τον αυριανό (12/5) κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο μίλησε ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος μέσος έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Περιστερίου, για την φετινή της πορεία, όμως τόνισε ότι η Ένωση θα κατέβει στο παιχνίδι για να κάνει τη... δουλειά της. Ποια είναι αυτή; Φυσικά, η κατάκτηση των τριών βαθμών.
«Ξέρουμε πως παίζει ο Ατρόμητος και ο Ατρόμητος ξέρει πως παίζουμε εμείς. Πιστεύω ότι θα είναι ένα ανοιχτό ματς κι εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή. Ο Ατρόμητος έδειξε

φέτος τι ομάδα είναι. Μια καλή ομάδα, με καλό προπονητή. Τώρα θα παίξει στην έδρα της, μπροστά στον κόσμο της, αλλά εμείς θα πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε τη νίκη», επεσήμανε ο «Λεό», στην κάμερα της Nova.
Όταν ρωτήθηκε αν με ενδεχόμενη νίκη της στο Περιστέρι η ΑΕΚ θα εξελιχθεί σε πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σχολίασε: «Αν νικήσουμε την Κυριακή δε θα πω ότι θα είμαστε το φαβορί, αλλά μετά θα εξαρτάται από εμάς αν θα πάρουμε τη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα